Görüş Bildir

Amedspor puan kaybı istemiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta son haftaların en başarılı takımları arasında yer alan Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, 14. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.

Amedspor puan kaybı istemiyor

GALİBİYETİ HEDEFLİYOR

Ligin 13 haftalık bölümünü 22 puanla üçüncü sırada tamamlayan ve şampiyonluk yarışında umutlarını iyice artıran yeşil kırmızılı ekip, bugünkü mücadele de galibiyetle ayrılıp, çıkışını sürdürmeyi planlıyor. Son iki haftada elde ettiği 1 galibiyet ve 1 beraberlikle puan cetvelinde 3. sıraya yükselen 22 puanlı Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, 19 puanlı 8. sıradaki Fatih Karagümrük'ü yenerek, zirveye yaklaşmak istiyor.

BAŞARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, cezalı Caner Erdoğan’ın forma giymeyeceği karşılaşamaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Küçükbayrak, son haftalarda önemli sonuçlara imza attıklarını ve bunu Fatih Karagümrük maçında da sürdürmeyi planladıklarını belirtti.

Küçükbayrak, şöyle dedi: "Önemli bir maça daha ev sahipliği yapacağız. Ligin kaliteli takımları arasında yer alan Fatih Karagümrük’ü konuk edeceğiz. Bu maçta istediğimiz 3 puanı alıp, son haftalardaki çıkışımızı devam etmeyi hedefliyoruz."

TARAFTARLARA ÇAĞRI YAPTI

Tüm taraftarları Fatih Karagümrük maçına davet eden Küçükbayrak, desteğe ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

Küçükbayrak, "Fatih Karagümrük maçını dolu tribünlere karşı oynamak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği bizleri olumlu yönden etkileyecektir. Bu nedenle taraftarlarımız mutlaka yanımızda olsunlar” şeklinde konuştu.

TAKIMDA EKSİK OYUNCULAR VAR

Amedspor’da kadro dışı bırakılan Emrah Kol ve Yavuz ile sakatlığı devam eden Rahman Oğuz bugünkü maçta da forma giyemeyecek. Sakatlıktan kurtulan Deniz Naki’nin oynayıp oynamayacağına ise teknik heyet karar verecek. Maç öncesinde kentin değişik noktalarından hareket edecek ücretsiz otobüslerle Seyrantepe tesislerine taraftar taşınacak. Taraftarlar, 5 TL ödeyerek maçı izleyebilecek. Yönetim,taraftarlardan maça gelerek takıma destek olmalarını istedi.

MAÇIN BAŞLAMA SAATİ 13.00

Amedspor, iç sahadaki 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplarken,yenilgi almadı. Fatih Karagümrük ise 6 deplasman maçında 2 galibiyet,1 beraberlik ve 3 yenilgi ile hanesine 7 puan yazdırdı. Seyrantepe tesisşerinde saat 13.00’da başlayacak maçı Balıkesir bölgesi hakemleri yönetecek. Seser Tuna’nın düdük çalacağı maçta Emre Bolel ve Hidayet Zeybek yardımcı,Serdar Sözlevi de 4.hakemlik yapacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi