Görüş Bildir

Alp Kırşan da Survivor için Dominik’e uçtu! Zeynep Kırşan’dan eşine duygu yüklü veda!

Acun Ilıcalı’nın büyük umutlarla beklediği ve yayınlandığı dönemlerde tek başına kanalı reytinglerde zirvede tutan Survivor yarışması 7 Şubat’ta başlıyor. Acun’un en büyük yardımcısı olan Alp Kırşan da Pazar günü yeni sezona ‘Merhaba’ diyecek olan Survivor 2016 için Dominik Cumhuriyeti’ne uçtu. Birkaç ay önce Baba olan Alp Kırşan ve bir zamanlar Akasya Durağı’nda oynayan eşi Zeynep Kırşan vedalaştı. Zeynep Kırşan’ın Instagram’dan eşine hitaben yazdığı duygusal veda herkesi hüzünlendirdi.

Alp Kırşan da Survivor için Dominik’e uçtu! Zeynep Kırşan’dan eşine duygu yüklü veda!

TV8’i tek başına sırtlayan ve 2015’te son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star tüm Türkiye’yi ekrana kilitlemiş ve istisnasız her bölümüyle reyting birincisi olmuştu. Şimdi de Survivor hayranlarını Survivor 2016 heyecanı sarmış olacak ki Google’da her gün binlerce kez aramalar yapılıyor. İşte o meşhur Survivor 2016’da Acun Ilıcalı’nın en büyük yardımcısı olacak ve Ödül Oyunu ile Bireysel Dokunulmazlık oyunlarını yönetecek olan Alp Kırşan da Dominik Cumhuriyeti’ne hareket etti. Alp Kırşan’ın eşi Zeynep Kırşan da bebeğiyle beraber fotoğraf çekip sosyal medya platformu Instagram hesabından duygu yüklü bir mesaj yayınladı. İşte o duygu dolu mesaj;  “Sol yanımın dağı... Kendine iyi bak. Güle güle git canım. Sakın aklın bizde kalmasın. Ben yine arkandan saatleri sayarım. Yeter ki Allah bize başka ayrılıklar vermesin. Seni her şeyden çok seviyoruz. Yolun açık olsun sevgilim...”

ALP KIRŞAN KİMDİR?

1979 yılında İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya gözlerini açtı Alp Kırşan. Özellikle Acun Ilıcalı ile birlikte şöhreti gittikçe arttı ve Acun Ilıcalı’nın da en büyük yardımcısı durumuna girdi. Dizi ve sinema oyunculuğu da yapan Alp Kırşan aynı zamanda sunucu ve mankendir. İzmir’de Lise öğrenimini bitiren Kırşan, Üniversite öğremini Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi Bölümünde tamamladı. 2000 senesinde gerçekleştirilen Best Model of Turkey yarışmasında birinci ve Best Model of the World yarışmasında üçüncü olan Alp Kırşan, ilk kez Sabah Şekerleri programında Özlem Yıldız'ın partneri olarak Türkiye seyircisinin karşısına çıkmıştı. 2011 senesinde yayınlanan Yok Böyle Dans yarışmasına katılan Alp Kırşan’ın hayatındaki büyük dönüm noktası bu yarışma olmuştu. 2012 senesinde Survivor Ünlüler – Gönüllüler’de yarışan ancak şampiyon olamayan Alp Kırşan 2014 yılında hayatını Zeynep Dörtkardeşler ile birleştirmiş ve bu evlilikten geçtiğimiz aylarda bir oğlu dünyaya gözlerini açtı. Alp kırşan, şimdilerde Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmalarında sunuculuk yapıyor.

ZEYNEP KIRŞAN KİMDİR?

1989 İzmir doğumlu olan Zeynep Kırşan, Kız Meslek Lisesi grafik tasarım mezunudur. Karşıyaka Spor Kulübü'nde 7 yıl voleybol oynadıktan sonra mankenlik yapmaya başlayan Zeynep Kırşan, 2005 yılında Best Model of turkey yarışmasına katılmış ve 'En iyi fizik' seçilmiştir.

Daha sonra İzmir’den İstanbul’a taşınan Zeynep Kırşan Uğurkan Erez ajansına bağlı oalrak mankenlik yapmıştır. Bir çok dizide rol alan Zeynep Kırşan, 2014 senesinde Alp Kırşan ile evlendi.

Zeynep Kırşan’ın rol aldığı diziler:

2012 - Umutsuz Ev Kadınları - 2. Sezon

2011 - 2012 - Dinle Sevgili (Hande)

2010 - Maskeli Balo

2008 - Akasya Durağı - 1. Sezon (Tuğçe Güneş)

2007 - Kader

2007 - Doktorlar 2. Sezon (Aslı)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi