Survivor 13 Şubat 2016 ödül oyununu kim kazandı? Ve intikam aldılar!

TV8’de yayınlanan ve izleyenleri ekran başına kilitlemekte usta yarışma programı olan Survivor 2016’da müthiş heyecan tüm süratiyle devam ediyor. Survivor 2016 13 Şubat Cumartesi ekranlara gelen 4. bölümde ödül oyunu nerdeyse nefes alınmadan izlendi. İşte, 13 Şubat ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? Survivor 13 Şubat ödül oyunu kim kazandı? Survivor ödül oyununu kim kazandı, Survivor 2016 13 Şubat Gönüllüler kazandı mı? Survivor 4. Bölüm ödül oyunu kim kazandı? Gibi sorular yanıt buldu.

Survivor 13 Şubat 2016 ödül oyununu kim kazandı? Ve intikam aldılar!

Survivor 2016’da Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki müthiş çekişme hız kesmeden devam ediyor. 13 Şubat 2016 akşamı ekranlara gelen 4. bölümde Ödül oyununda Gönüllüler ile Ünlüler karşılaştı, Gönüllüler’in arayı açtığı ancak Ünlüler’in bırakmadığı büyük çekişmeye sahne olan ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2016 13 Şubat ödül oyununu kim kazandı, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2016 Cumartesi ödül oyununu kim kazandı, Survivor 2016 4. Bölüm ödül oyunu kim kazandı? İşte cevabı…

GÖNÜLLÜLER İNTİKAM ALDI

Son ödül oyununda ödülü kılpayı kaptıran hatta Survivor başladığından beri ödül oyunu kazanamayan Gönüllüler “İntikam soğuk yenen bir yemektir” sözünü adeta kanıtladı. Survivor yarışmacıları denge ve konsantrasyon isteyen bir parkurta yarıştılar. İki yarışmacı topları bir denge çubuğunda tutarak parkurun başından sonuna taşımaya çalıştı. Parkur sonunda topları elleriyle basket yapmaya çalıştılar. Ödül oyununda Gönüllüler arayı açmayı başardı ve bir ara durum 7-2 bile oldu. Oyun 7-2 iken Ünlülerde Eda ve Seda, Gönüllülerde de Gizem ve Nihal yarıştı. Eda ve Seda kazandı durum 7-3 oldu. Ünlüler daha sonra Nagihan ve Tuğba ile 7-4 yaptı. İşte skor 7-4 iken Yunus ve Yılmaz topu düşürdüler ve şaşkınlık yarattılar.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?    

Ve son etap. Artık durum 9-6. Gönüllüler’den Damla ve Aylin, Ünlülerden Seda ve Eda karşı karşıya geldi. Damla ve Aylin yine büyük bir konsantrasyon ve atışlardaki becerileriyle Eda ve Seda’yı mağlup etti. Gönüllüler 13 Şubat akşamı 10-6 kazanmayı başardı. Geçtiğimiz gün ödül oyununda 10-9 mağlup olan Gönüllüler böylece intikamlarını almış oldu.

ÖDÜL GÖNÜLLÜLERİN                                                                              

13 Şubat 2016’da yayınlanan Survivor 2016’da ödül oyununu Ünlülere kaptıran Gönüllüler bu kez 4. Bölüm’de oyunu kaptırmadı ve konsantre oldular. Gönüllüler bu haftanın ilk ödül oyununu kazanarak büyük başarı sağladı. Ödül oyununda Gönüllüler ödülü kazandı.

ÖDÜL NEYDİ?

Dominik’te zorlu ve denge isteyen parkurda güzel bir oyun oynandı ve oyun sonunda Gönüllüler kazandı ve Gönüllüler Survivor’da 2.5 kg Mercimek ve 2 adet patates kazandılar. Gönüllülerde birçok oyuncunun performansları etkili oldu, ancak Serkay ve Zafer’in performansları daha etkili oldu.

ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER SKORLARI

Yattara Yunus – İbrahim Zafer 0-1

Ezgi Ebru – Gizem Damla 0-2

Yılmaz Atakan – Serkay Efecan 0-3

Nagihan Seda – Gizem Damla 1-3

Yunus Yattara – Serkay Efecan 1-4

Nagihan Seda – Aylin Gizem 2-4

Yılmaz Atakan – Zafer İbrahim 2-5

Ebru Ezgi – Gizem Damla 2-6

Atakan Yattara - Serkay Zafer 2-7

Eda Seda – Gizem Nihal 3-7

Nagihan Tuğba – Damla Aylin 4 – 7

Yılmaz yunus – Efecan İbrahim 4-8

Nagihan Tuğba – Nihal Gizem 5-8

Atakan Yattara – İbrahim Efecan 6-8

Yılmaz yunus – Zafer Serkay 6-9

Seda Eda  – Damla Aylin 6-10

Kaynak: Diyarbakır Söz