Görüş Bildir

Survivor 2016 14 Şubat Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Onlar Çok formda!

TV8’in reyting rekortmeni yarışması Survivor 2016 Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı, Survivor Dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 14 Şubat dokunulmazlığı kim kazandı, Survivor 2016 14 Şubat Dokunulmazlığı kim aldı? Gibi soruların yanıtı alındı. İşte Survivor 2016 14 Şubat Dokunulmazlık oyunu ile ilgili detaylar…

Survivor 2016 14 Şubat Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Onlar Çok formda!

TV8’den ekranlara gelen Survivor heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi Survivor 2016 dokunulmazlık oyunu yine solukları kesti, hayranlarının ağzını açıkta bıraktı. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler bu akşam da kaybetti mi? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 14 Şubat Dokunulmazlığı kim kazandı? Gibi merak edilen soruların cevabı aşağıda…

Gönüllüler iyi başladı ama!

Survivor’da çok zor bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılar engelli ve zor bir parkurda yarışıp parkur sonunda tahta bir düzenekte topu bir taraftan diğer taraftaki deliğe yollamaya çalıştı. 13 Şubat Ödül oyununu kazanan Gönüllüler bu dokunulmazlık oyununa da iyi başlamıştı halbuki. Hatta 2-0 öne bile geçtiler. Ancak Ünlüler üst üste sayılar kazanıp durumu eşitlemekle yetmeyip hatta 7-2 öne geçtiler. Ancak Gönüllülerden Gizem Memiç, Zafer, Aylin yine durumu 7-5’e getirmeyi başardı.

14 Şubat Dokunulmazlık oyunu kim kazandı?

Survivor 2016’da bu haftanın en önemli oyunu olan Dokunulmazlık oyununda Gönüllüler ve Ünlülerin kapışması son ana kadar da müthişti. Durum 7-5 iken Yattara ve Nagihan üst üste sayı alarak skoru 9-5 yapmayı başardı. Ünlülere yeni katılan Seda, Gönüllülerden ise Gizem karşı karşıya geldi. Başa baş giden mücadelede ilk topları hem Seda hem de Gizem deliğe yollamayı başardı, ancak son topu Ünlülerden Seda göndermeyi başardı ve skor belli oldu: 10-5. Survivor 2016’daki ikinci dokunulmazlık oyunu da Ünlülerin oldu.

Ünlüler takımına bir isim daha katılacak

İşte merak edilen bir soru daha. 14 Şubat Survivor 2016 Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı ve Ünlüler takımına bir isim daha katılacak. 14 Şubat Survivor’da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler büyük üzüntü yaşadı, Konseyde neler yaşanacak, Ünlüler takımına kim eklenecek, Ünlüler Survivor adayları kimler, Gönüllüler iki eksikle devam edecek. Survivor konseyde neler yaşanacak, program biter bitmez sitemizde haberini de bulacaksınız.

Serkan Hastanede!

Öte yandan Ünlüler takımında yer alan Ütopya Serkan, rahatsızlığı devam edince hastaneye gönderilmişti. Serkan ile ilgili durum ada konseyinde de yer alacak ve Acun Ilıcalı Serkan’ın durumuyla ilgili bilgi verecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi