Görüş Bildir

Survivor 2016 9 Şubat Ödül oyununu kim kazandı, Ödül neydi? Onlar çok farklı

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 2016 3. Bölüm ile izleyicinin karşısına çıktı. Hırs, aksiyon, mücadele, hırs, tartışma, kavga, ne ararsanız bulabileceğiniz Survivor 9 Şubat akşamı ödül oyunu oynandı. Survivor ödül oyununu kim kazandı, Survivor 9 Şubat ödül oyununu kim kazandı, Survivor 2016 ödül oyununu kim kazandı, 9 Şubat Survivor Ünlüler mi kazandı Gönüllüler mi, sorusu yanıt buldu. İşte Survivor 2016 9 Şubat ödül oyunu ile ilgili ayrıntılar…

Survivor 2016 9 Şubat Ödül oyununu kim kazandı, Ödül neydi? Onlar çok farklı

TV8’in reyting ustası yarışma programı Survivor’da 9 Şubat ödül oyunu oynandı. Ünlüler’in Survivor 2016’da ilk 3 oyunu kazanması elbette ki onlara büyük moral, motivasyon ve güç katmıştı. 9 Şubat 2016 akşamı ekranlarımıza konuk olan Survivor Ödül oyununda yarışmacılar eğlenceli ve zor bir parkurda karşılaştı. Her takımdan iki yarışmacı raylı sistemde vagon gibi bir aracın üstünde arkadaşlarını taşıdı ve engellerde bulunan topları alarak sembolleri devirmeye çalıştılar. Peki, ödül oyununu kim kazandı, Survivor 9 Şubat ödül oyununda kim kazandı, Ünlüler mi Gönüllüler mi? İşte cevabı…

SURVIVOR 2016 9 ŞUBAT ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Survivor’da bir önceki ödül oyununu Ünlüler kazanmıştı ve erzakların sahibi olmuşlardı. Survivor 2016’ya ilk 3 oyunu kazanarak başlayan Ünlüler bu ödül oyununa da hızlı ve moralli başladı.

ÜNLÜLER AÇIK ARA ÖNE GEÇİNCE!                

Survivor 2016 9 Şubat ödül oyununda Ünlüler takımından Atakan Gönüllül takımından Efecan ilk olarak parkura çıktı. Atakan Efecan’ı mağlup ederek 1-0 öne geçirdi takımını. Daha sonra Gizem ile durumu eşitleyen Gönüllüler Serkay ile de 2-1 öne geçti. Ancak daha sonra Ünlüler Tuğba Özay ve Yattara ile 3-2 öne geçmeyi başardılar tekrar. Durum bir ara 8-4’e geldi hatta. Gönüllüler de bırakmaya niyeti yoktu ancak Ünlüler inanmış ve moralliydi bir kere ve Yattara ile yine 9-4 öne geçtiler.

Ve kazanan belli oldu. Survivor 2016 9 Şubat Salı ödül oyunun son etabında Eda ile Gizem karşılaştı. Eda ve Gizem parkuru aynı anda bitirse de hızlı bir şekilde üç sembolü de deviren isim Eda oldu ve takımına ödülü getirdi. Ünlüler Gönüllüler’i bir kez daha mağlup etti ve skor 10-4.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor 9 Şubat ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli olmuştu artık. Ödül ise Acun Ilıcalı’nın açıkladığı gibi Olta setiydi. Kazanan takım Ünlüler olduğu için olta setine sahip oldu. Gönüllüler ise dördüncü oyundan da yenik ayrılarak açlık ve sefalete mahkum bir şekilde yaşamlarını sürdürmeye çalışacaklar.

Yasal Uyarı: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece diyarbakirsoz.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi