Survivor 2016 son bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

TV8’in efsane programı Survivor sonunda hayranlarıyla buluştu, Survivor’un il bölümünde adaya damgasını ünlüler takımı vurdu. Survivor’da hem ödül oyununu hemde dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. Survivor’un dokunulmazlığını kazanan ünlüler takımına bir yarışmacı daha katılacak. Survivor yarışması reytinglerde de aldı başını gitti.

Survivor 2016 son bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

TV8’in efsane programı Survivor sonunda hayranlarıyla buluştu, Survivor’un il bölümünde adaya damgasını ünlüler takımı vurdu. Survivor’da hem ödül oyununu hemde dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. Survivor’un dokunulmazlığını kazanan ünlüler  takımına bir yarışmacı daha katılacak. Survivor yarışması reytinglerde de aldı başını gitti.

Survivor 2016’da ilk bölümün en önemli oyunu Dokunulmazlık’ta Gönüllüler ve Ünlülerin mücadelesi nefesleri kesti. İlk ödülü kazanmaları Ünlülere ayrı bir motivasyon getirmişti ki bu oyundaki performansları da üst seviyedeydi. Bir Gönüllüler, bir ünlüler oyunları aldı derken durum 6-5’e gelmişti. İşte Durum 6-5 iken Ünlülerden Nagihan ve Gönüllülerden Gizem karşı karşıya geldi ve Nagihan müthiş performansıyla kazanarak oyunu 7-5 Ünlülere getirmeyi başardı. Dokunulmazlık Ünlülerin oldu.

Çağan Atakan Arslan Kimdir?

Çağan Atakan Arslan (Soldier), 27 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul Kad Sivas Zaralıdır.

İstanbul Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okuluna parkur rekoru kırarak okul birincisi olarak girmiştir. Basketbol ile başladığı spor hayatına 16 yaşında vücut geliştirme ile devam etmiş ve 17 yaşında tanıştığı dövüş sporları ile spor hayatına yön vermiştir. Ülke içinde ve dışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında sayısız başarılara imza atmıştır.

Dizi ve sinema filmlerinde de oynamıştır. Modellik ve mankenlik de yapmaktadır. Survivor 2012 yarışmacısı ve Güreşçisi olan Hasan Yalnızoğlu gibi Çağan Atakan Arslan’da BestModel of Turkey yarışmasından sonra mankenliğe başlamış.

Çağan Atakan Arslan, Türkiye'de bir ilk olan Turkısh Power Wrestlng Türk Amerikan güreşi takımında da “Soldıer” olarak ringe çıkmaktadır.

Çağan Atakan Arslan, 2007 kickboks Türkiye şampiyonu, 2009 Wffa Free Fıght Avrupa Şampiyonu ve 2011 yılının Taybox Dünya şampiyonudur.

20-27 Eylül 2011 tarihlerinde Özbekistan’nın Taşkent şehrinde yapılan Dünya Muaythai Şampiyonasında finalde Özbek sporcu Seyidahmet Aripov’u yenerek Dünya Şampiyonu oldu.

Turkish Power Şampiyonluk maçında 12 Şubat 2011'de Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezinde yaptığı mücadelede ise Hasan Yalnızoğlu ile yaptığı mücadelede Hasan Yalnızoğlu unvanını, Soldier'a (Çağan Atakan Arslan’a) karşı korudu.

2012 yılında başrolünde Liam Neeson ve Maggie Grace'nin oynadığı "Takip: İstanbul" filminde dövüş sahnelerinde rol almıştır.

Kickboks hayatının en önemli olaylarından birisiyse Glory ile yaptığı anlaşma… 2014’de Glory debut yapan Atakan Arslan ilk maçını Glory 15 İstanbul’da gerçekleştirdi ve Brezilyalı Jonatan Oliveira ile karşılaştı. 3 round sonrasında usta rakibine puanla kaybetti…

17 Ocak 2016 tarihinde tarihinde Acun Ilıcalı, Çağan Atakan Arslan (Soldier)'nın Survivor 2016 kadrosunda olacağını duyurdu.

7 Şubat 2016 tarihinde başlayacak olan “Survivor 2016” yarışmasına Çağan Atakan Arslan (Soldier) da Ünlüler takımında katılacak.

7 Şubat 2016 tarihinde TV8 ekranlarında başlayacak olan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yapacağı “Survivor 2016” yarışması gönüllüler takımında; Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, Gülnihal Candan, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü, Zafer Mete yarışacak.

Ünlüler takımında ise: Çağan Atakan Arslan (Soldier), Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Ezgi Avcı, İbrahim Yattara, Nagihan Karadere, Serkan Ercan (Ütopya), Tuğba Özay, Yılmaz Morgül, Yunus Günçe yarışacaktır.

Amatör Maç Karnesi

Toplam Maç : 66

Galibiyet : 58

Nakavt : 51

Mağlubiyet : 8

Beraberlik : 1

Soldier lakaplı Çağan Atakan Arslan’ın Başarıları :

2014

Glory World Series 15 İstanbul

2013

W.M.C. Muay thai Dünya Şampiyonu

Muay Thai Türkiye Şampiyonu

Muay Thai Marmara Şampiyonu

Muay Thai İstanbul Şampiyonu

2012

Muay Thai Süper Lig Şampiyonu

Muay Thai Türkiye Şampiyonu

Muay Thai Marmara Şampiyonu

Muay Thai İstanbul Şampiyonu

2011

* Muay Thai IFMA Dünya Şampiyonu (Tarihte Ülkeye İlk Altın Madalyayı Getiren Türk)

* Best Muay Thai Süper Ligi Türkiye Şampiyonu

* Muay Thai Türkiye Şampiyonu

* Muay Thai Marmara Şampiyonu

* Muay Thai İstanbul Şampiyonu

* Fight Academy İstanbul (Cine 5 / İstanbul)

* RMO Fight Code İstanbul (Fox Tv / İstanbul)

2010

* W.O.F. World O- Sports Fedaration Muay Thai Dünya Şampiyonu (İran )

* IFMA Muay Thai Dünya 3. Thailand Bangkok

* Best Muay Thai Süper Ligi Türkiye Şampiyonu

* Muay Thai Türkiye Şampiyonu

* Muay Thai Marmara Şampiyonu

* Muay Thai İstanbul Şampiyonu

* Ring Masters Olimpia (Fox Tv/ İstanbul)

* Ring K-1 World Grand Prix (Fox Tv/ İstanbul)

2009

* WFFA Free Fight Avrupa Şampiyonu

* Muay Thai Türkiye 2.si

* Muay Thai Marmara Şampiyonu

* Muay Thai İstanbul Şampiyonu

* Mix Fight 6.Gala Darmstad (Fox Tv / Almanya)

* 8’li Turnuva (Eskişehir)

* Uçan Fight Arena (Fox Tv / Adana)

* Uçan Fight Arena (Fox Tv / Trabzon)

* Fight Night (Fox Tv / Adana)

* Kickboks Türkiye 3.sü

* Kickboks Marmara Şampiyonu

* Kickboks İstanbul Şampiyonu

2008

* Muay Thai Marmara Şampiyonu

* Muay Thai İstanbul Şampiyonu

* Kickboks Marmara Şampiyonu

* Kickboks İstanbul Şampiyonu

2007

* Kickboks Türkiye Şampiyonu

* Kickboks Marmara Şampiyonu

* Kickboks İstanbul Şampiyonu

* Muay Thai Marmara Şampiyonu

* Muay Thai İstanbul Şampiyonu

Filmleri

2012 - Takip : İstanbul

Tuğba Özay Kimdir?

Tuğba Özay, Türkiye'nin en tanınmış mankenlerinden. Kariyerinde modelliğin yanı sıra sunuculuk ve dizi oyunculuğu da olan Özay, tiyatro oyunlarında da rol almaktadır. Özay, 1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışması ikincisidir.

10 Şubat 1978'de İstanbul'da dünyaya gelen Özay’ın Trabzon kökenli babası, ödüllü bir ders kitabı yazarı ve şair, Antalya kökenli annesi de öğretmendir.

Ailesinin tek çocuğu olan Özay, ilkokulu, İstanbul Yeşilbahar İlkokulu'nda, ortaokul ve liseyi de Fenerbahçe Lisesi'nde bitirdi. Ardından Haliç Üniversitesi Konservatuar ve Tiyatro Bölümü’ne giren Özay, halen bu üniversitede eğitimine devam etmektedir.

1987'de İstanbul Yelken Kulübü'nde dalış ve yelken kurslarına katılan Özay, daha sonra Galatasaray Spor Kulübü'nde 10 sene profesyonel olarak yüzücülük yaptı. Fenerbahçe klübü tarafından keşfedilip voleybola geçiş yaparak 5 yıl profesyonel voleybol oynayan Özay, motosiklete de ilgi duymaktadır.

Mankenliğe 1994 yılında bir Vakko defilesi ile başlayan ve 1995 senesinde düzenlenen, Miss Model of Turkey yarışmasında birinci, Miss Model of the World yarışmasında da ikinci seçilen Özay, yarışmada en iyi vücutlu model ödülüne de layık görüldü.1996 yılında Paris’e giderek yaklaşık 7 ay kariyerine orada devam etti. Özay aynı sene Avrupa'da Yılın Modeli seçildi. Türkiye’ye döndükten sonra Müjde Parizien çoraplarıyla anlaşma imzalayarak 3 yıl Parizien bacak kızı oldu.

İlk Tv dizisi deneyimini, 1994 yılında bir yüzme antrenörünü canlandırdığı "Sonradan Görmeler" dizisiyle yaşayan Özay daha sonra 1997'de Mahsun Kırmızıgül ile "Hemşerim" dizisinde başrolü paylaştı. Aynı sene "Aynalı Tahir" dizisinde yardımcı rolde oynayan Özay, “Sensiz İki Gün” dizisinde de rol aldı. 1998'de TGRT'de oto magazin programı sunan Özay, 1999 senesinde "Çiçek Taksi" dizisinde rol almasının yanı sıra, 2000’de "Zehirli Çiçek", 2001’de de "Yapayalnız", ve "Bizim Otel" gibi TV dizilerinde de çeşitli roller üstlendi. "Dadı" dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan Özay, "Paşalı" adlı 90 dakikalık TV filminde de oynadı. "Hamdi Alkan TV" adlı programda da çeşitli skeçlerde oynayan Özay’ın, Mehmet Ali Erbil ile birlikte sunduğu Çarkıfelek, kariyerinde bir dönüm noktası oldu.

2001 yılında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde en iyi model seçilen Özay, Ferhan Şensoy'un yazıp yönettiği, "Dün Gece Ormanda Çok Komik Birşey Oldu" oyunu ile tiyatro sahnelerine de adım atarak kariyerine yeni bir alan ekledi. Ardından Abdullah Şahin tiyatrosunda adını kendisinin koyduğu ‘’Tanıştırayım Burası Türkiye’’ adlı oyunda hem oyunculuğu hem de canlı performans sergileyerek söylediği şarkılarla izleyicinin beğenisini kazandı.

Özay, "Dekolte" ve "Melekler Evi" adlı müzik eğlence programları sunuculuklarının yanı sıra, Fısıltı Dergisi, Zeyn Ayakkabı, Jandarma Güçlendirme Vakfı, Sabah Gazetesi, Star Live Dergisi, Schlafgut, Burda Dergisi reklam filmelerinde rol aldı. Ayrıca, 1994’te Nuray Hafiftaş ve Ufuk Bigay’ın, 1995’te Alihan ve Gökhan Güney’in 1997’de Mahsun Kırmızıgül’ün 1998’de Ferhat Güzel’in kliplerinde rol alan Özay, Yaşar, Selami Şahin, Arto ve Demet Akalın’ın kliplerinde de oynadı.

Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da magazin basınının ilgisini çeken Özay,2003 yılında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “Tuğba Özay’la Fitness” adlı ilk Türk yapımı Aerobik VCD ve DVD’sini yaptı.

Kısa bir süre sonra yine bir ilke imza atarak kariyerindeki 10 yıl anısına Best of Tuğba Özay katalogunu hayata geçirdi. 1 sınıf kalitedeki bu çalışması alanında ilk ve tektir. Katalogdan elde edilen gelirle Tuğba Özay Ankara Çubuk’da hortum felaketinde yıkılan köy okulunu yeniden yaptırdı ve dönemin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’ten ödül alarak onurlandırıldı.

2006 yılında İsrail basını kendisine ‘Ortadoğunun Gisel’i’ manşetleriyle gazetelerinde yer verdi.

2008 yılında kariyerinin zirvesinde olduğu bir dönemde başından talihsiz bir olay geçti. 5.5 ayının Paşakapısı Kadın ve Çocuk Tutukevi’de geçmesine neden oldu. Özgürlüğüne kavuştuktan sonra Doğan Kitap’la anlaşarak tuttuğu günlükleri "BEDEL" adlı kitabında romanlaştırdı.

Müzik, Magazin, Yarışma ve Eğlence programları da yapan Tuğba Özay yıllardır festival ve özel gecelerinde sunuculuk görevini başarı ile sürdürmektedir.

Tuğba Özay, 12 Mayıs 2009 tarihinde İtalya'nın Milano kentinde görkemli bir düğünle İtalyan İş Adamı Ludovic Fattizzo ile evlendi.

27 Haziran 2009 da Monaco'da Prens Albert'in ev sahipliği yaptığı gecede ünlü modacı Terrence Bray'ın Unicef ve Kanser hastaları yararına düzenlenen defilede baş manken olarak podyuma çıkması basında büyük yankı uyandırdı.

Tuğba Özay, 2012 yılında TV8’de yayınlanan ve Kenya'da yapılan “Tropytürk” yarışmasına katılmıştır. 2012 yılında tv8'de yayınlanan ve çekimleri Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yer almıştır. Burcu Çetinkaya ile birlikte Billur Kalkavan, Berksan Özer, Hale Caneroğlu, Ceyda Ersoy, Esra Ersoy, Zaza Enden, Leyla Bilginel, Şener Üşümezsoy, Ertem Şener, Serkan Tanırgan, ve Önder Bekensir ve Helin Avşar da yarışmacı ekip içindeydi.

Tuğba Özay, Nisan 2013 tarihinde başlayıp Show TV’de yayınlanan “Ben Burdan Atlarım” yarışmacıları arasında oldu. Yapımcılığını Med Yapım'ın yaptığı 12 Nisan 2013'de ilk bölümü Show TV'den canlı olarak yayınlan yarışmada yarışmacılar Tuğba Özay, Asena Onur Çakmak, Bayhan Gürhan, Gökhan Taşkın, Atilla Taş, Leyla Bilginel, Neslihan Önder, Nur Gümüşdoğrayan, Önder Bekensir, Sema Çelebi, Semih Yuvakuran, Semiha Yankı, Serkan Tanırgan, Şener Üşümezsoy, Timur Kunt, Tony Hill, Günay Musayeva, Verda Penso olmuştur. Birinciliği Önder Bekensir almıştır.

7 Şubat 2016 tarihinde başlayacak olan “Survivor 2016” yarışmasına Tuğba Özay da Ünlüler takımında katılacak.

7 Şubat 2016 tarihinde TV8 ekranlarında başlayacak olan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yapacağı “Survivor 2016” yarışması gönüllüler takımında; Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, Gülnihal Candan, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü, Zafer Mete yarışacak.

Ünlüler takımında ise: Çağan Atakan Arslan (Soldier), Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Ezgi Avcı, İbrahim Yattara, Nagihan Karadere, Serkan Ercan (Ütopya), Tuğba Özay, Yılmaz Morgül, Yunus Günçe yarışacaktır.

Filmleri

1996 - Sonradan Görmeler

1997 - Sensiz İki Gün

1997 - Hemşerim

1998 - Aynalı Tahir

1999 - Çiçek Taksi

2000 - Zehirli Çiçek (dizi)

2001 - Bizim Otel (mini dizi)

2001 - Yapayalnız (mini dizi)

2002 - Dadı (Konuk oyuncu)

2006 - Karanlıkta Makyaj

2007 - Dövme

2009 – Saddam’ın Askerleri: Kara Güneş

2010 - Karabulut

2010 - İblis :Cadı Kanı

2012 - Dartonlar ve Laz Kit

2012 - İşler Güçler (Nigar Tan)

Albümleri

2010 - Armoni

2011 - Üç Nokta

Kaynak: Diyarbakır Söz