Survivor 7 Şubat 2016 Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Yeni bir isim daha katılıyor!

Survivor 2016 7 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun cevabı alındı. Acun Ilıcalının kanalı TV8’in reyting rekortmeni yarışması Survivor 2016 Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı, Survivor Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 7 Şubat ilk dokunulmazlığı kim aldı? Gibi soruların da yanıtı alındı. İşte Survivor Dokunulmazlık oyunu ile ilgili ayrıntılar…

Survivor 7 Şubat 2016 Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Yeni bir isim daha katılıyor!

TV8’de ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkan Survivor’da ilk heyecan da başladı. İlk olarak ödül oyunuyla sahneye çıktı Survivor ve kazanan Ünlüler olmuştu. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olacağa benzeyen Survivor 2016 dokunulmazlık oyunu yine nefesleri kesti. Bir önceki ödül oyununu kaybeden Gönüllüler bu oyunu da kaybetti mi? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim kaybetti? 7 Şubat Dokunulmazlığı kim kazandı? Gibi merak edilen soruların cevabı…

KAZANAN TAKIMA YENİ BİR KİŞİ EKLENECEK

Survivor 2016’da ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Acun Ilıcalı’nın da açıkladığı gibi Dokunulmazlık oyununu kazanan takım ekibe bir kişiyi daha katacak ve büyük avantaj sağlayacaktı. Tabii ki ada konseyinde de yeni Survivor adayları görücüye çıkacak.

Survivor’da zor ve zor olduğu kadar da eğlenceli dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk oynanan ödül oyununu kazanan Ünlüler dokunulmazlık oyununa da iyi başladı. Bir ara durum 3-3’e geldi. Daha sonra Ünlüler yine öne geçti ancak Gönüllüler yine yakaladı ve durum 5-5’e geldi. Bu durumdan sonra da en iyi erkek ve en iyi kızlar karşı karşıya geldi. Ünlülerden Atakan, Gönüllülerden Semih ve yine Ünlülerden atlet Nagihan ve Gönüllülerden Gizem Kerimoğlu karşı karşıya geldi. Atakan Semih karşısında oyunu kazanarak durumu 6-5’e getirmeyi başardı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016’da ilk bölümün en önemli oyunu Dokunulmazlık’ta Gönüllüler ve Ünlülerin mücadelesi nefesleri kesti. İlk ödülü kazanmaları Ünlülere ayrı bir motivasyon getirmişti ki bu oyundaki performansları da üst seviyedeydi. Bir Gönüllüler, bir ünlüler oyunları aldı derken durum 6-5’e gelmişti. İşte Durum 6-5 iken Ünlülerden Nagihan ve Gönüllülerden Gizem karşı karşıya geldi ve Nagihan müthiş performansıyla kazanarak oyunu 7-5 Ünlülere getirmeyi başardı. Dokunulmazlık Ünlülerin oldu.

KONSEYDE KİMİ TAKIMA ALACAKLAR?               

İşte merak edilen bir soru daha. Survivor 2016 7 Şubat ilk Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı ve konseyde takımlarına bir kişiyi daha alacaklar. Ünlüler Survivor’a katılmak isteyen 4 adaydan birini takımlarına kazanacak. Konseyde kimin ismi öne çıkacak, Ünlüler takımına kim katılacak, Ünlüler bir kişi öne geçecek ve büyük avantaj yakalayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz