Survivor 8 Şubat 2016 Ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yanıtı burada!

Survivor ödül oyununu kim kazandı sorusunun cevabı alındı. Survivor 2016 8 Şubat büyük ödül heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ve Ünlüler ile Gönüllüler’in karşı karşıya geldiği ödül oyununda karşılaştı. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı, Ödül neydi, 8 Şubat Survivor ödül oyununu kim kazandı, Survivor 2016 ödül oyununu kim kazandı? İşte cevabı haberimizde…

Survivor 8 Şubat 2016 Ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yanıtı burada!

RECEP KAYA

Survivor 2016’da Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki kıyasıya mücadele, didişme hız kesmeden devam ediyor. 8 Şubat 2016 akşamı ekranlara gelen bölümde Ödül oyununda Gönüllüler ile Ünlüler karşı karşıya geldi, büyük çekişmeye sahne olan ödül oyununu kim kazandı? İşte yanıtı…

SURVIVOR 8 ŞUBAT ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?   

Dün oynanan ödül ve dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler takımı 8 Şubat yayınlanan Survivor’daki Ödül oyununa da hırslı ve moralli başladı. Çekişmeli başlayan müthiş ödül oyununda ilk olarak Serkan ve İbrahim karşı karşıya geldi. Gönüllüler takımında yer alan İbrahim yarışı kazandı ve 1-0 öne geçirdi gönüllüleri. İşte Gönüllüler adeta öne geçtiklerine pişman oldu ve 2-1 geriye düştüler, daha sonra durumu Gizem ile 2-2’ye getiren Gönüllüler Ünlüler’in seri kazanmaları karşısında bir şey yapamadılar. Yılmaz Morgül Semih’i , Ezgi Damla’yı, Yunus da Zafer’i mağlup edince durum 5-2’ye geldi. Daha sonra Gönüllüler Gizem’in Eda’yı geçmesiyle durumu 5-3’e getirmeyi başarsa da Atakan ve Ebru’nun aldığı sayılarla Ünlüler 7-3 öne geçti.

VE ÜTOPYA SEMİH İLE ÜTOPYA SERKAN’IN KARŞILAŞMASI!

Geçtiğimiz sezon Ütopya’da yarışan ve birbirlerine husumet besledikleri bilinen Semih ile Serkan Survivor’da ilk kez karşı karşıya geldi. İşte bu noktada her şey belirleyici olacaktı ve Semih Serkan’a karşı üstün gelerek durumu 7-4 yaptı. Hemen akabinde karşı karşıya gelen Tuğba Özay ile Nihal karşı karşıya geldi ve Nihal Survivor’daki ilk sayısını almayı başardı. Gönüllüler yarışa tutundu ve durum 7-5 oldu.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNU GÖNÜLLÜLER Mİ KAZANDI ÜNLÜLER Mİ?

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli olacaktı artık. Gönüllüler üst üste iki sayı daha aldı İbrahim Yunus’u ve Damla da Nagihan’ı mağlup ederek durumu eşitledi ve skor 7-7 oldu. Ancak Ünlüler de yılmadı ve Atakan ile öne geçmeyi başardı, skor 8-7 oldu. Eda ve Aylin karşı karşıya geldi Aylin kazandı durum 8-8 oldu. Daha sonra Serkay ile Yattara karşılaştı ve kazanan yine Gönüllüler oldu durum 9-8 oldu. Gönüllüler müthiş bir geri dönüşe imza attı. Ancak Ünlüler sürprize yer vermedi. Önce durumu Ezgi ile 9-9 eşitleyen Ünlüler daha sonra Atakan ile oyunu tamamladı.

ÖDÜL ÜNLÜLERİN

8 Şubat 2016 akşamı yayınlanan Survivor 2. Bölüm’de ödül oyunu oynandı ve ödül açıklandığında yarışmacılar alkışlarla karşılık verdi ve çok heyecanlandı. Büyük ödül için kıyasıya mücadele ettiler ve müthiş performans sonrası Ünlüler 10-9 kazanmayı başardı.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor’da çok zor bir parkurda oynanan ödül oyunu sonunda Ünlüler kazandı ve erzak kazandılar. Ayçiçek yağı, Un ve Pirinç’in bulunduğu erzak ödülünü Ünlüler kazandı ve müthiş bir sevinç yaşadılar. Çünkü hem moral, hem de yiyecekleri arttı.

Kaynak: Diyarbakır Söz