Görüş Bildir

Yeni özellikleriyle Pokemon GO!

Pokemon Go yepyeni özellikleri oyuncularının karşısına çıkmaya hazır sayılıır. Pokeno Go'ya neler gelecek, neler gidecek ayrıntıları haberimizde...

 Yeni özellikleriyle Pokemon GO!

Nintendo ve Niantic şirketlerinin işbirliği ile geliştirilen ve bir anda hisselerinin tavan yapmasına neden olan Pokemon GO oyunu bu defada oyuncularının karşısına yeni özellikleriyle çıkmaya hazırlanıyor.

Nintendo'nun hisselerine bir anda değer katan Pokemon GO, server sorunu yaşanmaması için ülke ülke sunulmaya başlanmıştı. İlk etapta üç ülke ile başlayan dağıtım, şimdi ise neredeyse tüm Avrupa ülkelerine kadar yayıldı. Henüz Türkiye'de resmi olarak sunulmamasına rağmen ülkemizde hatrı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip olan Pokemon GO'ya yeni özelliklerin ekleneceği duyuruldu.

Takas ve eğitim özelliği geliyor.

Pokemon oyunlarındaki takas sistemi nihayet Pokemon GO'ya da ekleniyor. Böylelikle oyuncular ellerindeki Pokemon'ları arkadaşları ile takaslayabilecek.

Bildiğiniz gibi Nintendo cihazları için her zaman iki farklı Pokemon oyunu duyurulur. Bu iki Pokemon oyununun konusu aynı olmasına karşın, barındırdıkları farklı Pokemon'lar ile oyunlar birbirinden ayrılır. Oyuncular da internet üzerinden (eskiden kızılötesi ve kablo kullanılırdı) birbirlerinde olmayan Pokemon'ları takaslayabilir.

Bu takas sistem Pokemon GO'da tahminlerimize göre yine GPS ve İnternetyardımı ile olacak. Yani takaslamak istediğiniz Pokemon'u, arkadaşınızın yanına giderek takaslayabileceksiniz.

Bir diğer özellik ise eğitim. Pokemon'larınızı artık eğitebileceksiniz. Ancak bu eğitimin nasıl olacağı bilinmiyor.

Oyuna ayrıca Poke Shop'larda kişiselleştirme özelliğininde ekleneceği gelen bigiler arasında yer alıyor.

Kaynak: AJANSLAR

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir