Görüş Bildir

150 bin dolarlık iPhone!

Popüler e-ticaret sitesi eBay'de yayınlanan iPhone 4s satılık ilanını görenler bunu mu alsam, ev mi alsam diye düşünmeye başladı. Camı kırık iPhone 4S'in özel üretim olduğunu iddia ederek 150 bin dolardan satışa çıkaran kullanıcının telefonu satıp satamayacağı bilinmiyor ama şimdiden dünya genelinde popüler olduğunu söyleyebiliriz.

150 bin dolarlık iPhone!

Dünyaca ünlü e-ticaret sitesi eBay üzerinde satışa çıkan bir iPhone 4s'in fiyatı dudak uçuklattı. Apple'ın 6 yıl önce piyasaya sürdüğü iPhone 4s için 150 bin dolar isteyen satıcı, telefonun Steve Jobs'un ölümü anısına özel olarak üretildiğini iddia ediyor.

eBay’de bir satıcı, ekranı ve arka camı çatlamış iPhone 4s'i rekor fiyattan satışa çıkardı. Tam 150 bin dolardan satışa çıkan iPhone 4s'in diğerlerinden olan en tek farkı, arkasında Steve Jobs 1955-2011 yazıyor olması. Ayrıca bildiğimiz Apple logosu yerine Steve Jobs'un ölümünden sonra tasarlanan logo bulunuyor.

lindsayquinn1414 isimli eBay kullanıcısı bu iPhone 4s'i “Özel olarak üretilen 56 adet iPhone 4s'ten 1'i" olarak satıyor. Fakat bu ürünün aslında gerçek olmadığı ve sadece bir taklit olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle eBay üzerinden de ilanı kaldırıldı.

Bu tasarım esasında henüz öğrenci olan Jonathan Mak tarafından yapılmıştı ve karaborsaya düşmüştü. Goldengie şirketi tarafından 2011 yılında sadece 56 adet üretilen 24 ayar altı kaplı iPhone 4s'ler rekor fiyata satılıyordu.

Kaynak: yenisafak.com.tr

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi