Görüş Bildir

Alibaba express çocuk bikinileriyle pedofili tepkileri adeta çığ gibi büyüyor

AliBabaPedofiliSuçuİşliyor TT'si bu sabah saatlerinde adeta sosyal medya adresi Twitter'ı solladı. Çocuk mayolarının açıklığı ile bir anda gündeme düşen alibaba.com alışveriş sitesine olan tepkiler çığ gibi yağıyor.

Alibaba express çocuk bikinileriyle pedofili tepkileri adeta çığ gibi büyüyor

Dünyaca ünlü Alibaba.com alışveriş sitesini duymayan yoktur. Alınan malzemenin yurt dışında gelmesi yaklaşık olarak 2 ay kadar vakit olsa da çok cazip fiyatları ile herkesin günümüzde her ihtiyacını karşılayacak nitelikte. Alışveriş sitesi alibaba.com diğer bir adıyla da alibaba express alışveriş sitesi son dakika olarak siteye yüklediği kız çocuk mayoları ve bunların yeterince açıklılığı ile sosyal medya adresi olan twitter'dan türlü türlü yorumlar almakta.

Yurtdışı menşeli alışveriş sitesi Alibaba.com'un çocuklar için üretilen mayoları, '''sevimli seksi çocuk bikinileri', 'çocuklar için seksi mayolar'' etiketiyle satışa sunması, Twitter'da büyük tepki çekti. Tepki gösterenler, internet sitesini pedofili suçu işlemekle suçladı.

Çin sahipliğinde internet üzerinden satış yapan Alibaba.com adlı e-ticaret sitesinde kıyafet, ev eşyası, ev dekorasyonu gibi birçok ürünün satışı yapılıyor. Sitenin çocuk kıyafeti satan bölümünde yer alan fotoğraflar ve fotoğrafların altına yazılan "Sevimli Kız Sıcak Sıcak Seksi bikini", "Sevimli seksi çocuk bikini", "Çilek monikini seksi tek parça mayo bikini", "Seksi tek parça mayo bikini çocuk mayo" etiketlerini fark eden bazı müşteriler duruma tepki göstererek konuyu sosyal medyaya taşıdı.

"#AliBabaPedofiliSuçuİşliyor" hashtag'iyle başlatılan kampanya kısa sürede etkisini gösterdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir