App Store Tamamen Değişiyor!

Apple önümüzdeki hafta yapılacak Dünya Geliştiriciler Konferansı öncesinde özellikle Apple Store'da önemli değişiklikler yapılacağı duyuruldu

App Store Tamamen Değişiyor!

Bu doğrultuda özellikle uygulama marketi olan App Store'da baştan aşağı değişiklik planlayan Apple'ın çok daha kullanıcı odaklı ve kullanışlı bir sisteme sahip olacağı belirtildi. Bu konuda sadece kullanıcılar için değil üreticiler için de çeşitli seçenekler sunulacak.

Reklam Dönemi Başlıyor!

Öyle ki App Store'da bulunan uygulamaların daha üst sıralarda bulunabilmesi ve arama sonuçlarında kullanıcılara ilk sırada çıkartılması adına çeşitli reklam uygulamalarının bulunacağı ve firmaların ödeme yaparak bu alanlarda yer almaya başlayabileceği belirtildi.

Bu bakımdan firmalar için de oldukça cazip bir seçenek yaratılırken, Apple App Store üzerinden de reklamlar alarak gelir elde etmek istiyor.

Konuyla ilgili öğrenilen bilgilerde pek çok yeniliğin de kullanıcılara sunulacağı belirtilirken 13 Haziran tarihinde App Store'da yapılacak yenilikler ile ilgili bilgi almak mümkün olacak.

Kaynak: AJANSLAR