Görüş Bildir

Apple çıldırmış olmalı! Şimdi de akıllı yüzük üretiyor!!!

Dünya teknoloji devi Apple yeni bir patent alarak çok farklı bir ürünle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Apple şimdi de akıllı yüzük üreterek teknolojide dev bir adım daha atmak istiyor.

Apple çıldırmış olmalı! Şimdi de akıllı yüzük üretiyor!!!

Apple'ın aldığı son patente göre Amerikalı şirket çok kısa bir süre sonra karşımıza akıllı yüzükleriyle çıkabilir. Hali hazırda bulunan akıllı yüzükler her ne kadar şu an için akıllı saat ve akıllı bileklikler kadar popüler olmasa da, Apple'ın bu işe girmesiyle daha popüler bir hal alabilirler.

YÜZÜKLE BİRÇOK ÖZELLİK GELİYOR

Amerika Patent ve Marka Ofisi'nden alınan patent örneğine göre Apple'ın akıllı yüzük projesi, tıpkı iPhone ve Apple Watch'ta olan özellikleri içereceği söyleniyor. Üzerinde küçük bir ekranın bulunacağı yüzük, ayrıca bir mikrofon ve kameraya, hareket sensorlarına ve hatta haptic geri bildirim gibi özelliklere sahip olacak.

Pek çok kontrolü parmağa taşıyacak olan bu yüzükle birlikte, örneğin Apple TV'yi, Mac'i veya evdeki ses sistemini, otomobildeki eğlence sistemini kontrol etmek mümkün olacak. Öte yandan Apple'ın yüzüğüne ilişkin bir diğer bilgi ise, bu yüzüğü takan iki kişinin tokalaşması durumunda, kontak ve diğer istenen bilgilerin hızlı bir şekilde karşılıklı aktarılabilecek olması.

Kaynak: CHIP

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi