Apple iOS 8.3'te dikkat çeken ayrıntılar...

Dünyanın en değerli markası olma unvanını elinde bulunduran Teknoloji Devi Apple’dan iOS 8.3 beta sürümü ayrıntıları gelmeye başladı. Ancak Apple'ın bu beta sürümünü herkese açıp açmayacağı merak konusuydu. Apple bu sürümde hem şifre istemeyecek ve hem de alışkanlıkları değiştirecek.

Apple iOS 8.3'te dikkat çeken ayrıntılar...

>EMRE ATEŞ

>En değerli marka hepimizin bildiği gibi Apple ki bu unvanı da resmileşti zaten. Apple bir yandan yeni çıkaracağı işletim sistemiyle iPhone kullanıcılarının alışmış olduklarını değiştirmeye hazırlanırken, diğer yandan da App Store’dan uygulama indirirken kullanıcılardan şifre sormamak istiyor.

>Apple’ın yeni güncellemesi olan iOs 8.3’ün beta sürümünde detaylar birer birer gün ışığına çıkıyor. Daha önce de Türkçe dil desteğinin de entegre edildiği açıklanan sürümde App Store’daki ücretsiz uygulamalar ve iTunes içeriklerinden şifre istemeyecek.

>PEKİ HANGİ MODELLER iOS 8.3'Ü KULLANABİLECEK?

>Teknoloji devi ve dünyanın en değerli markası Apple’ın iPhone ve iPad modelleri için geliştirdiğini açıkladığı işletim sisteminin yeni sürümü olacak olan iOS 8.3’ün iPhone 4S ve üzeri modellerde kullanılabileceğini belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz