Görüş Bildir

Asus’un son telefonu Zenfone 3’ün fiyatı belli oldu! Sudan ucuz akıllı telefon

Geçtiğimiz Mayıs ayında resmi olarak lanse edilen ancak birçok ülkede yeni yeni satışa çıkmaya hazırlanan Zenfone 3 modelleriyle ilgili fiyat bilgileri gelmeye başladı. Asus’un amiral gemisinin fiyatı 369 Euro yani 1.180 TL olarak belirlendi.

Asus’un son telefonu Zenfone 3’ün fiyatı belli oldu! Sudan ucuz akıllı telefon

Bugün itibarıyla Zenfone 3 ve Zenfone 3 Ultra modellerinin Avrupa fiyatı belli oldu. Avrupa fiyatları üzerinden Türkiye fiyatı tahmini yapabilmek mümkün.

Zenfone ailesine yeni bir tasarım anlayışı getiren Zenfone 3'te 5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü IPS+ LCD ekran yer alıyor. Sekiz çekirdekli Snapdragon 625 işlemcisinden güç alan telefonun bellek birimi 3 GB RAM ve artırılabilir 64 GB depolama şeklinde.

Zenfone 3'ün 4 GB RAM, 64 GB depolamaya sahip modeli Asus İtalya tarafından 369 euro (Bugünkü kur ile 1.180 TL) fiyattan listelendi. Avrupa fiyatını referans olarak Zenfone 3'ün Türkiye fiyatı hakkında değerlendirme yapmamız mümkün.

Ekim ayında ülkemize giriş yapması beklenen Zenfone 3 modelinin Türkiye fiyatının 1.300/ 1.400 TL seviyesinde olması bekleniyor.

ZENFONE 3 ULTRA’NIN FİYATI EL YAKIYOR

6.8 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü IPS LCD ekranıyla dikkat çeken Zenfone 3 Ultra modeline sekiz çekirdekli Snapdragon 652 işlemcisi güç veriyor. 4 GB RAM ve artırılabilir 64 GB dahili depolamanın yer verildiği telefona Sony üretimi 23 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamera eşlik ediyor.

Zenfone 3 Ultra modelinin fiyatı el yakıyor diyebiliriz. Telefon 649 euro (Bugünkü kur ile 2.076 lira) fiyattan listelendi. Zenfone 3 Ultra'nın da Ekim ayında ülkemizde satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak: Sözcü

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi