Görüş Bildir

Eylül'de iPhone 7 mi, iPhone 6s'mi ya da...

Akıllı telefon denince akla ilk önce gelen şüphesiz iPhone. Mobil teknolojinin öncüsü ve lideri Apple'ın iPhone'un yeni modelleri olacağı öne sürülen iPhone 7 ve iPhone 6s'i Eylül ayında tanıtması bekleniyor.

Eylül'de iPhone 7 mi, iPhone 6s'mi ya da...

Mobil teknolojiye yön veren ve bir çok markanın da ufkunu açtığı inkar edilmez olan iPhone'larda son nokta olan iPhone 7 ve iPhone 6s için geri sayım başladı mı? Apple'ın her yıl Eylül ayında tanıttığı yeni ürün tanıtma geleneğinin bu yıl da devam etmesi bekleniyor.

Tabi Apple'dan henüz resmi bir açıklama yok. Bu söylenti şu an için bir internet efsanesi olmaktan öteye gitmiyor.

İPHONE 6 VE İPHONES 6 PLUS GİBİ İKİ FARKLI EKRAN

Apple’ın en son ürettiği cihazlar bilindiği gibi iPhone 6 ve iPhone 6 Plus. Bu cihazlar farklı iki ekrana sahipti. iPhone 6, 4,7 inç boyutunda iPhone 6 Plus ise 5,5 inç boyutundaydı. Yeni söylentilere göre iPhone 7’nin de iki farklı ekran ile karşımıza çıkacağı söyleniyor.

HOME TUŞU MAZİYE KARIŞIYOR

Şirketin en son aldığı patent ile home tuşu maziye karışacak. Birçoğunuz için olamaz gibi gözükse de yeni nesil iPhone’da home tuşu bulunmayacak. Home tuşunun yerine yerleştirilecek olan özel bir sensor ile home tuşu işlevi sağlanmış olacak. Home tuşunun yerine gelecek olan sensor bölümünde aynı zamanda parmak izi tarayıcısı da bulunacak.

Kamerasıyla çok konuşulacak

Apple, telefonlarının kameralarına çok önem veriyor. iPhone’ların fotoğraf ve video gücü birçok telefondan iyi durumda. Ancak iPhone 6 gibi bir cihazda 8 megapiksellik kameranın bulunması bir aralar Samsung tarafından bile alay konusu oldu. iPhone 7’de ise bu duruma biraz daha dikkat etmeye çalışacak olan Apple’ın yeni nesil cihazının arka kamerasının 12 megapiksele yükseltileceği söyleniyor. Ön kamera konusunda henüz bir bilgi yok.

Kaynak: cnnturk

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi