Fiat Egea fiyatları belirlendi mi?

Fiat Egea satışa sunuldu. Peki Fiat Egea fiyatı ne? Fiat Egea özellikleri ve Fiat Egea'daki son durum ne?

Fiat Egea fiyatları belirlendi mi?

Bursa'da üretilecek olan Fiat'ın yeni modeli Fiat Egea piyasaya hızlı bir başlangıçla giriş yaptı. Fiat Egea satış fiyatı ve çıkış tarihi de netleşti.Fiat’ın Linea modeli tarihede bu arada tarihe karışıyor. Fiat bundan sonra bu klasmanda yoluna Egea modeliyle devam etme kararı aldı. Egea isminde Fiat’ın Türkiye’de, Bursa’da üretilecek olmasının da etkisi var. Fiat egea fiyatı el yakmayacak cinsten.Egea isminin Türkiye’nin Ege Denizi’nden esinlendiği söylenebilir. Fiat Egea’nın fiyatı ve özellikleri İstanbul’da gerçekleştirilen otomobil fuarıyla birlikte netleşti. Fiat Eaga fiyatı ve fiat egea özellikleri oldukça dikkat çekiyor.  Fiat Egea'nın boyu 4.5 metre, genişliği 1.78 metre ölçülerine sahip. 1.48 metre de yüksekliğe sahip aracın dingil mesafesi ise 2.64 metre civarı. Yeni İtalyan bagaj bölümünde 510 litre hacme sahip olan araç 120 Ps ve 95 Ps güç üreten 2 adet Multijet II dizel motoru ile 2 adet benzinli motor seçeneği ile satışa çıkacak. En ekonomik seçeneğinde otomatik vites bulunan Fiat yakıt tüketiminin ise 4 litre /100 km olacak.Fiat Egea, 49 bin 900 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla dikkat çekiyor. Fiat Egea’nın ilk etapta 1.4 litre 95 beygir benzinli, 1.3 litre 95 ve 1.6 litre 120 beygir multijet motor seçeneklerinin satışına başlanacak. Fiat egea herkesin dikkatini çekmeye başladı.

FİAT EGEA ÖZELLİKLERİ

Tomtom navigasyon sistemiyle kullanıcısıyla buluşacak olan Fiat Sedan Eegea'nın iç mekanda Uconnect eğlence sistemini 5 inçlik dokunmatik ekranı bulunacak. Ayrıca Fiat Sedan Egea'da hands free bluetooth, mesaj okuyucu,ses tanıma , USB, AUX ve İpod bağlantı seçenekleri olacak. Ayıca direksiyon üzeri kontrolleri de olacak. Ek olarak geri dönüş kamerasının da olması muhtemel. Fiat Sedan Egea'nın Ekim ayında satışa çıkması bekleniyor. Egea’nın giriş seviyesi Easy Donanım Paketi’nde elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön ve arka camlar, Uconnect Radio/ MP3 Çalar, çok fonksiyonlu direksiyon, ön hava yastıkları, ABS, Yokuş Kalkış Destek Sistemi gibi donanımlar yer almakta. Literatüre ezber bozan sedan olarak giren ve Fiat Egea'nın tanıtım filminde kullanılan lüks sembolleriyle dikkat çeken Fiat Egea'nın fiyatı özellikleri düşünüldüğünde gerçekten çok ama çok ucuz fiyata sahiplerini bekliyor.

FİAT EGEANIN  SATIŞ FİYATI

Fiat Egea, 49 bin 900 liradan başlayan anahtar teslim fiyatıyla herkesin dikkatini çekmekte. Fiat Egea’nın ilk etapta 1.4 litre 95 beygir benzinli, 1.3 litre 95 ve 1.6 litre 120 beygir multijet motor seçenekleri ile satışa sunulacak. Üç donanım paketi bulunan otomobilde, en üst modelin satış fiyatıysa 70.900 TL olarak bildirildi. Fiat Egea’nın sadece 6 ileri otomatik şanzımanla kombine edilen 110 beygirlik 1.6 litrelik e-Torq motorlu versiyonu ise yılbaşından itibaren üretime başlayacak.1.6 litrelik multijet turbo dizel motor seçeneğinin DCT otomatik şanzımanlı versiyonu 2016 yılının 2’nci yarısında satışa sunulacak.

EGEANIN GARANTİSİ KAÇ YIL OLACAK

Yeni Egea ile birlikte Fiat ilk kez bir modeline 5 yıl/100 bin km garanti vermeye başlıyor. Fiat dünyasında ilk kez Egea ile başlayan 5 yıllık garanti uygulaması, Tofaş yönetimi tarafından aynı zamanda markanın bu modele ne kadar güvendiğinin de bir kanıtı olarak gösteriliyor. Fiat Egea'nın Garantisi 5 yıl olacak. Yeni model satışa sunulmadan önce başlatılan kampanyalarda 20 bin kişinin ön sipariş için kayıt yaptırdığını belirten Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, “İlk satın alan 2 bin kişiye 2 bin TL indirim yapacağız. İlk yıl 8 bin adet üretilecek. 2016 ‘da Egea’nın sınıfında en çok satan modeli olmasını hedefliyoruz” dedi. Fiat Egeayı herkes büyük bir heyecanla bekliyor. kaynak:ajanshaber

Kaynak: Diyarbakır Söz