Görüş Bildir

Friv oyun sitesi hem anne babaların ve hem de çocukların gözde oyun sitesi! Friv oyun oyna

Friv oyun sitesi hem çocukların hem ebeveynlerin gözdesi-friv oyun oyna Reklamsız ara yüz ile hizmet veren Friv oyun sitesi hem çocukların hem de ebeveynlerin gözdesi olmaya devam ederken, en çok tercih edilen oyun siteleri arasında üst sıralardaki yerini koruyor. Friv oyun sitesinde hangi oyunlar oynanır?

Friv oyun sitesi hem anne babaların ve hem de çocukların gözde oyun sitesi! Friv oyun oyna

Friv oyun sitesi hem çocukların hem ebeveynlerin gözdesi-friv oyun oyna Reklamsız ara yüz ile hizmet veren Friv oyun sitesi hem çocukların hem de ebeveynlerin gözdesi olmaya devam ederken, en çok tercih edilen oyun siteleri arasında üst sıralardaki yerini koruyor. Friv oyun sitesinde hangi oyunlar var?

Teknolojinin gelişmesi, çocukların elinden tablet ve bilgisayar ya da telefonun düşmediği bu dönemlerde ebeveynlerin en çok rahatsız eden konu internet ortamındaki reklamlı oyun siteleri. Hal böyle olunca da ebeveynler çocuklarının başında olmadan oyun oynamasına izin vermiyor. İşte tam bu noktada friv oyun sitesi ebeveynlerin imdadına yetişiyor.

Reklamsız ve kolay ara yüzü ile hizmet veren friv oyun sitesi çocukların gözdesi olmaya devam ediyor.  7'den 77'ye, Küçükten büyüğe her kesime hitap edebilen, içerdiği yarış oyunları, pasta yapımı oyunları, spor oyunları ile hizmet vermeye devam eden friv oyun sitesi reklamsız arayüzü ile de en çok tercih edilen oyun sitesi.

DİKKAT BAĞIMLILIK YAPIYOR                              

İçerdiği güzel oyunlarla bağımlılık yapan Friv oyun sitesi zengin içerikle hizmet veriyor. Friv oyun sitesi hem çocukların hem de büyüklerin boş zamanlarını geçirebileceği şekilde bir hizmet sunuyor.  İçerdiği 700'den fazla oyun ve reklamsız ara yüz ile oyun hizmeti veren Friv oyun sitesinde çocuklar olduğu kadar ebeveynlerin de ilk tercihi oldu.  Küçükten büyüğe herkesin oyun zevkine hitap eden Friv oyun sitesinde araba yarışından bebek oyunlarına, zeka oyunundan, hız oyunlarına kadar 700 den farklı oyun ile hizmet veriyor. 

FRIV OYUN SİTESİ ÇOCUKLARIN GÖZDESİ

Ortaya çıktığı günden itibaren yükselişine sürekli devam eden Friv oyun sitesi, çocukların gözdesi olduğu kadar ebeveynlerinde gözdesi olmaya devam ediyor. İçerisinde birçok çeşit oyun bulunan Friv 3d oyunlarla da kullanıcılarına büyük eğlence sunuyor.

ARABA YARIŞINDAN BEBEK OYUNLARINA

Araba yarışından bebek oyunlarına, savaş oyunlarından spor oyunlarına kadar çeşitli oyun kategorilerinde kullanıcılarına hizmet veren Friv oyun sitesi, reklamsız ara yüzü ile de ebeveynlerin en çok tercih ettiği oyun sitesi haline geldi.

Kış aylarının dayanılmaz oyun sitelerinden meydana gelen Friv oyunlar sitesi her yaştan herkesin heyecanla oynadığı ve zaman geçirdiği site olmuş vaziyette. Peki, ne sebeple bu civarı çok seçim edilmektedir bu oyun siteleri, tatil aylarının en çok aranılanları aralarında meydana gelen friv bir, 2, 3, 4 oyunları nelerdir ayrıntılar haberimizde.

Diğer oyun sitelerinden çeşitli olarak tamamıyla Flash ile derlenmiş meydana gelen Friv'in içerisinde bulunan 700'den pek oyuna kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Friv'in anne ekranında yüzlerce oyunun görseli oyuncuları karşılıyor. Bu görsellerden birine tıkladığınızda ise anında oyunu oynamaya başlıyorsunuz. İşte bu civarı kolay.

Oyunların hepsinde sol kısımda yer alan bir ne türlü oynanır kısmı var. Bu kısımda oyunun ne türlü oynandığı yazıyla değil, klavye ve mouse benzeri görsellerle anlatılıyor. Bu da oyuncuların oyunu ek olarak güzel tanımalarına destekçi oluyor. Göz Kamaştırıcı Arayüz Anasayfada sizi karşılayan oyunların neşeli ve rengarenk görüntüleri uyarı çekiyor. Mouse ile üst kısmına gitmiş olduğunuz bir oyunun ismi huzurlu bir animasyonla yaşanıyor. Bu da Friv'in kalifiye ve neşeli bir yer meydana geldiği imajını meydana koyuyor.

Anasayfada sizi karşılayan oyunların neşeli ve rengarenk görüntüleri uyarı çekiyor. Mouse ile üst kısmına gitmiş olduğunuz bir oyunun ismi huzurlu bir animasyonla yaşanıyor. Bu da Friv'in kalifiye ve neşeli bir yer meydana geldiği imajını meydana koyuyor.

En Fenomen Oyunların Bulunması

Friv'deki oyunların çoğu hayat üstünde yer alan en fenomen ve güzel oyunlar aralarında seçilmiş. Oyun zevkini fazla yüksek düzeyde tuttukları için oyuncuların sitede geçirdikleri zaman çok fazla yüksek.

Reklam Yok, İçerik yok

Birçok oyun sitesinin aksine Friv'de reklam yok. Yazılar da çok az tutulmuş. Oyuncuyu yalnızca oyun oynamaya iten bu yapısıyla çocukların dikkatini ve sevgisini de kazanmış benzeri yaşanıyor.

Tedbirli Anne Babalar İçin Güvenli Oyunlar

Friv'de bununla birlikte ebeveynlerin güvenebileceği türden oyunlar mevcut. Commonsensemedia isimli ve sitelerin güvenilirliği ile ilgili araştırmalar meydana koyan bir kuruluşa yönelik Friv'in yıl ortalaması 8 ve güvenli oyunlar durumundan hayli çok çok başarılı. Avgthreatlabs bilgilerine yönelik de "Currently Safe" tamamıyla güvenli olarak nitelendirilen sitenin kadın babaları da güvenirlilik durumundan memnun ettiği gözlemleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi