Görüş Bildir

Galaxy Note 7 almanızı gerektirecek nedenler

Samsung Galaxy Note 7 almak için beklemenize değecek haberlerimiz var size, Galaxy Note 7 piyasaya düşmesine kısa bir süre kala telefonu beklemenizi haklı kılacak özellikleri haberimizde...

Galaxy Note 7 almanızı gerektirecek nedenler

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'in yaygın satış başarısı, şirketin Galaxy Note serisinin son versiyonunu da şekillenmesine neden oldu. Samsung sıradaki Note akıllı telefonuna Galaxy Note 6'yı atlayarak Galaxy Note 7 adını verecek. Bunun nedeni ise şirketin yüksek özelliklere sahip son amiral gemisi modeli ile aynı numaralandırma yapma düşüncesi. Samsung'a göre rakam geri olduğu zaman kullanıcılarda telefonun özelliklerinde de düşüş olduğu algısı oluşuyor. Bu yüzden Note 6 isimli bir model görmeyeceğiz.

Samsung Galaxy Note 7 muhtemelen Snapdragon 821 işlemci ile gelecek. Şimdiye kadar gelen söylentilerde 4 GB RAM veya 6GB RAM ile geleceği iddia edildi. Ancak şirket kullanıcılarına iki RAM seçenekleri ile de sunabilir.

Ayrıca yeni arayüzü ve yenilenmiş S-Pen de Galaxy Note 7 ile gelecek. Telefonun 2 Ağustos tarihinde tanıtılması bekleniyor. Peki başka hangi yenilikler olacak? Galaxy Note 7 almak için beklemeye değer mi?

Sonraki sayfalarımızda Galaxy Note 7'nin beklemeye değer özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Su geçirmeyen ilk Galaxy Note modeli:

Samsung, bu yılki amiral gemileri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge gibi Galaxy Note 7'yi suya ve toza dayanıklı yapacak. Bu özellik ilk defa bir Note modelinde kullanılacak.

Kavisli ekran:

Samsung kavisli ekranı ilk defa bir Note Edge modelinde kullanmıştı. Ancak bu modelin sadece tek kenarı kavisliydi. Şirket normal Note modelinde ilk defa iki kenarı kavisli ekran kullanacak.

USB-C portu ile ilk Samsung telefon:

Şimdiye kadar yapılan sızıntı ve görseller Galaxy Note 7 USB Type-C konnektör özelliği ile gelecek.

Yeni S-Pen ve yeni Note UX

Samsung muhtemelen 2 Ağustos tarihinde tanıtacağı Galaxy Note 7 ile birlikte yeni TouchWiz arayüzünü de tanıtacak.

Daha değerli tasarım:

Geçen yıl Note 4 bir yıl içerisinde değerinin neredeyse yarısını kaybetti. Galaxy Note 5 ise 768 dolar ile başladı ancak değerinin üçte birini kaybederek 500 dolara kadar düştü. Cam ve metal tasarıma sahip Galaxy Note 7, iPhone modelleri gibi değerli olacak ve fiyatı kolay kolay düşmeyeceğe benziyor.

Yeni mavi mercan rengi:

Galaxy Note 7 S-Pen ile birlikte yepyeni ve oldukça keyifli yeni renk şeması ile birlikte gelebilir.

Note 7 Gorilla Glass 5 ile gelen ilk telefon olabilir

Kavisli ekrana sahip Galaxy S7 Edge'in ekran değiştirme ücreti 270 dolar. Bu yüzden telefonu düşürmek oldukça riskli. Corning, akıllı telefon ve tabletlerde kullanılacak en sağlam ekranı Gorilla Glass 5'i duyurmuştu. İddialar bu ekranın Galaxy Note 7'de kullanılacağı yönünde.

Zira bu özellikler karşısında telefonla ilgili düşünceleriniz henüz piyasaya çıkmadan ne denli şekillendi, bilmiyoruz ama Samsung Galaxy Note 7'nin çok ses getireceğini düşünüyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir