Görüş Bildir

Note 7 Basın Görseli Sızdı!

Samsung'un iki ay sonra tanıtılması beklenen Galaxy Note 7'si, iyice ortaya çıktı!

Note 7 Basın Görseli Sızdı!

Samsung’un büyük ekranlı Note serisi, Galaxy S amiral gemileri değin çok satmasa da, başarısını sürdürüyor.

Note serisinin S Pen kalemin ve geniş ekranın yanına, en üst teknolojiyi sunmak gibi bir özelliği de var. Işyeri, Note serisine verdiği önemden nedeniyle olsa lüzum, Galaxy Note 6’yı atlayarak, Galaxy Note 7’yi tanıtmayı düşünüyor.

Şimdi ise yeni telefonun ilk reel basın görseliyle aleyhinde karşıya olabiliriz. OnLeaks olarak da bilinen Steve Hemmerstoffer, Samsung Galaxy Note 7’ye ait olduğu düşünülen bir “resmi basın görseli” ve kısa bir video yayınladı.

Görünen cihazın reel Galaxy Note 7 olma ihtimali yüksek. pic.twitter.com/PXVstccjOu Daha önceki dedikoduların da söylediği üzere Note 7’nin en düşük bir kavisli modelinin olması bekleniyor.

Bu Note modelinin “adi” Galaxy Note 7 ile benzer sırada tanıtılması bekleniyor. aynı zamanda OnLeaks’e kadar sızıntıda gördüğümüz bu kavisli ekranlı model, 2016’da tanışacağımız tek Note 7 olabilir. Galaxy Note 7’nin Ağustos’un başında tanıtılması, 6GB RAM, USB Type C portu, çift arka kamera, microSD desteği ve su geçirmezlik gibi özelliklerle gelmesi bekleniyor. Bizimtek

Kaynak: AJANSLAR

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir