Görüş Bildir

Galaxy S6 mini geliyoor!

Samsung’un yeni amiral gemisi modellerinden olan Galaxy S6’nın minisi de çıkıyor. Mini akıllı telefonlara göre güçlü bir özelliğe sahip olacağı tahmin edilen Galaxy S6 mininin ne zaman tanıtılacağı ise büyük merakla bekleniyor. Galaxy S6 mini ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

Galaxy S6 mini geliyoor!

Teknolojinin devlerinden Samsung, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bir sürpriz olmazsa amiral gemisinin 'mini' versiyonunu da satışa sunacak. Samsung'un bu yeni “Mini” modeliyle alakalı hiç bir şey duymamıştık daha önce. Lakin bugün itibariyle yeni ortaya çıkan Samsung telefonun amiral gemi modelinin Galaxy S6 mini olduğu iddia ediliyor.

GFXBench'te ortaya çıkan Samsung SM-G9198 kod adlı telefon, LG G4'te kullanılan Snapdragon 808 chipsetle geliyor. Bunun yanında 4,6 inç büyüklüğünde ve 768 x 1280 piksel ekran çözünürlüğünde gelen cihaz, Android 5.1.1 ön yüklü olarak karşımıza gelecek. 6 çekirdekli 1.8GHz CPU'dan güç alan model, Adreno 418 GPU, 2 GB RAM, 16 GB dahili depolama, 16 MP arka kamera, 5 MP ön kamera gibi özellikler de sunacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi