Görüş Bildir

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge hakkında ne bilmek istiyorsunuz?

Dünya'nın en büyük teknoloji devlerinden Samsung, yeni nesil akıllı telefon geliştirmeye devam ederken Galaxy S7 cephesinden sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bu kez Galaxy S7 ve S7 Edge'in basın görüntüleri yayınlandı.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge hakkında ne bilmek istiyorsunuz?

Samsung teknoloji devi hamlelerle piyasa sürmeye hazırlandığı iki yeni önemli modelini biraz deşelim. Kullanıcılarının Merakla bekledikleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge akıllı telefonlarının ayrıntılarını öğrenmek isteyenler haberimizi tıklayabilir.

Dünya'nın en önemli teknoloji devlerinden Samsung, yeni nesil akıllı telefon geliştirmeye devam ederken Galaxy S7 cephesinden sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bu kez Galaxy S7 ve S7 Edge'in basın görüntüleri yayınlandı. Daha yakından tanımak için özelliklerini, fiyatını, çıkış bilgilerine tek tıkla aynı haberde topladı.

Haftalardır gündemden düşmeyen Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in basın görüntüleri nihayet ortaya çıktı. Mobil dünyasının bir numaralı sızıntı kaynağı Evan Blass namı diğer @evleaks, venturebeat sitesinde yer alan haberiyle Galaxy S7 ve S7 Edge’e ait ilk resmi görüntüleri yayınladı.

Yayınlanan ilk görüntüde Galaxy S7’nin home butonundaki eğiklik, görüntünün photoshop olma ihtimalini güçlü kılıyor, ancak @evleaks çok geçmeden ikinci bir görüntü daha yayınladı.

Telefonlarda yer alan fiziksel home butonu serinin önceki modelleriyle karşılaştırıldığında daha az yuvarlak görünüyor. Kilit ekranda mavi rengin hakim olduğu bir duvar kağıdı yer alıyor. Yine kilit ekrandaki 21 Şubat tarihi (MWC 2016) Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in tanıtım tarihini işaret ediyor. Tasarıma gelince, telefonlar beklendiği gibi Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’den pek farklı görünmüyor.

Telefonların başlıca özelliklerine değinecek olursak; Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran yer alacak. Galaxy S7 5.1, Galaxy S7 Edge ise 5.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak. Exynos 8890 ve Snapdragon 820 yongasetlerinden güç alacak telefonlarda 4GB RAM, 32/64/128GB dahili depolama, hafıza kart desteği, F/1.7 diyafram açıklığına sahip 12.2MP arka kamera, 5MP ön kamera, Android 6.0, 3000 ve 3600 mAh kapasiteli pilller, suya ve toza dayanıklılık telefonların başlıca özellikleri olacak.

- Samsung Galaxy S7 teknik özellikleri, çıkış tarihi olası fiyatı

Samsung Galaxy S7 için düğmeye bastı. Yakın bir zamanda resmiyet kazanması beklenen İşte Samsung'un yeni bombası S7 hakkında en son bilgiler. Samsung'un yei amiral gemisi Galaxy S7 teknik özellikleri arasında neler bulunuyor birlikte inceleyelim.

Teknoloji devi Samsung firmasının en yeni sıradaki amiral gemisi modeli olması beklenen Galaxy S7 hakkında Aralık başı itibariyle çıkan son söylentilerinin detaylarını birlikte irdeleyelim istedik. paylaşalım.

Daha önce Galaxy S7 ile alakalı olarak yaptığımız haberlerimizde, cihazın yeni nesil Exynos çipsetle gelebileceği, bazı modellerde Snapdragon 820'ye yer verilebileceği ve bu modeller için özel su soğutma sisteminin hazırlanabileceği gibi önemli sayılabilecek bazı detaylar paylaşılmıştı.

Samsung Galaxy S7 için nefesler tutuldu.Galaxy S7'ninfiyatı,özellikleriveçıkış tarihi Samsungseverler tarafından merakla beklenirken,Samsungyeni amiral gemisininS7olacağından emin ve iddialı.Samsung Galaxy S7ile ilgili tüm detaylar haberimizde. Samsung Galaxy s7 teknik Özellikleri ve tüm detayları haberimizde. Galaxy S7 ne zaman çıkıyor? - Türkiye'de satış fiyatı ve çıkış tarihi ne zaman? Samsung Galaxy S7 Android 6.0 ile geliyor. Galaxy S7 ile ilgili merak edilen tüm bilgiler ve detaylar en son dakika bilgileri ile 30 Ocak 2016 Cumartesi tarihinde yayınlanan haberimizde yer alıyor. Samsung Galaxy S7'nin özellikleri ve fiyatı belli oluyor. Samsung, yeni teknolojisiyle pil ömrünü 2 katına çıkarmayıda hedefliyor.

Akıllı cihazlardaki pil ömrünü artırmak adına çalışmalar yaptığı bilinen Samsung, bu alanda yaptığı deneyler ve araştırmalar sonucunda yeni bir teknoloji geliştirerek pil ömrünü 2 katına çıkararak 21 saat dayanıklı piller üretmeyi hedefliyor.

Bu amaç doğrultusunda silikon bazlı anottan yararlanan Güney Kore merkezli teknoloji devi, pilin üzerine ince bir tabaka halinde grafen yerleştirilerek pilin kullanım ömrünü uzatmayı planlıyor.

Araştırmacıların gözlemlerine göre şu anda 12 saat kullanılan akıllı telefonlar bu yeni pil teknolojisi sayesinde 21 saat kullanılabilecek.

Ancak hala Ar-Ge aşamasında olan bu teknolojiyi yakın zamanda Samsung cihazlarda görmek pek mümkün görünmüyor.

Deneylerin başarılı sonuç vermesi durumunda önümüzdeki yıllarda kullanıma girebileceği belirtilen bu teknolojinin Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S7‘de karşımıza çıkabileceği belirtiliyor.

Samsung yeni amiral gemisiyle pazarda ki konumunu korumak istiyor.Galaxy S6 modeliyle ciddi satış rakamlarına ulaşan şirket bu başarısını S7 modeliyle güçlendirmeyi hedefliyor. 2015 yılının Eylül ayında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S7 için bir çok teknik özellik iddiası gündeme geldi. Dış basında yer alan haberlere göre Galaxy S7’nin teknik özellikleri kullanıcıları büyüleyecek.

SAMSUNG GALAXY S7 ne zaman çıkacak TEKNİK ÖZELLİKLERİ!

1- Kamera: Galaxy S6’nın F/1.9 diyafram açıklığına sahip 16MP’lik kamerası etkileyici görünüyor. 4K Ultra HD video kaydı gerçekleştiren kamera aynı zaman Optik Görüntü Sabitleme teknolojisine sahip. Galaxy S7’de kullanılacak kamera Sony tarafından gelişmelere bağlı. Samsung akıllı telefonlarda genellikle Sony üretimi sensörler kullanıyor. Galaxy Note 5’te yer alacak sensör büyük olasılıkla Galaxy S7’nin de kamerasını oluşturacak.

2- Tasarım: Galaxy S5’ten Galaxy S6’ya geçişte tasarım noktasında ciddi bir değişimden söz etmek mümkün. Galaxy S serisi Galaxy S6’yla birlikte daha özel görünmeye başladı. Galaxy S7’de ise tasarımın büyük oranda değişmesi bekleniyor. İlk gelen tepkilere bakıldığında kullanıcıların Galaxy S6 tasarımını sevdiğini görüyoruz.

3- VR entegrasyonu: Eğer sanal gerçeklik gözlüklerini sevdiyseniz Samsung’un bundan sonraki süreçte tanıtımlarını sürdüreceğini söyleyebiliriz. Bu kategoriye ciddi yatırımlar gerçekleştiren Samsung, Galaxy S7’yle birlikte yeni bir Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü duyuracaktır ve Samsung’un önümüzdeki yıl bu alanda önemli bir sıçrama gerçekleştirmesi bekleniyor.

4- UHD ve esnek ekran: Samsung’un geçtiğimiz günlerde düzenlenen Analist Günü etkinliklerinde yayınlanan bir slayt, Güney Koreli firmanın bu yıl Ultra HD ekrana geçiş yapacağını göstermişti. Eğer bir eksilik olmazsa Galaxy Note 5’te Ultra-HD (3840 × 2160 piksel) çözünürlüklü Super AMOLED ekran göreceğiz. Bu ekran çözünürlüğü Galaxy S7’de de yer alacaktır. Galaxy S7’de ayrıca esnek ekran kullanımı gündemde. Samsung’un ileri ekran teknolojisi ve son günlerde bu yöndeki çalışmaları artırması Galaxy S7’de esnek ekran kullanılacağı ihtimalini güçlendiriyor. Samsung Galaxy S7 özellikleri ne zaman çıkacak işte beklenenler…

5- USB-C Google’ın gelecek Andrid cihazlarda ve Chromebook’larda USB-C standart konektör olmaya hazırlanıyor. Galaxy S7 de USB-C özelliğine sahip ilk telefonlardan biri olabilir. Bu giriş sayesinde kablolu bağlantılar tek bir noktadan kontrol edilebilecek.

Samsung Galaxy S7 Ne Zaman Çıkacak?

Samsung’un Galaxy S7 modelini önümüzdeki Eylül ayında tanıtması bekleniyor. S6 modeliyle ciddi rakamlara ulaşan şirket S7’nin üretimi için hazırlıkları hızlandırdı. 3 Eylül tarihinde tanıtılması beklenen cihazın hangi tarihte satışa sunulacağı hakkında kesin bir tarih yer almıyor.

Samsung, uzun zamandır beklenen yeni telefonu Galaxy A8’i resmi olarak duyurdu. Defalarca internete sızan telefonun özelliklerinde ve tasarımında, bizi şaşırtan fazla bir detay yok.

Telefonda 64-bit Snapdragon 615 işlemciye ve 2 GB RAM’e yer verilmiş. 5.7 inç’lik büyük AMOLED ekran, Full HD çözünürlüğü destekliyor. 16 GB dahili depolama alanı ile gelen A8, aynı zamanda 128 GB’a kadar microSD bellek kartlarını da kullanabiliyor.

16 megapiksel arka kameraya eşlik eden ön kamera, 5 megapiksel çözünürlük sunuyor. 3.050 mAH batarya ile gelen telefonda, bir de parmak izi sensörüne yer verilmiş. 151 gram ağırlığında ve 5.9 mm kalınlığında olan A8, Android 5.1.1 işletim sistemi ile geliyor. Bu arada telefonun, Samsung’un şimdiye dek ürettiği en nce telefon olduğunu belirtelim.

Şimdilik sadece Çin’de, siyah ve altın renk seçenekleri ile satışa sunulacak olan Galaxy A8’in, Çin dışına ne zaman çıkacağı hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor

Elimize gelen ve son söylentiler ışığında Galaxy S7'nin resmi olmayan bazı özellikleri ise kısaca şöyle sıralamak istedik:

- 5.1 inç, 1440 x 2650 çözünürlük sunan Super Amoled ekran

- Samsung Exynos 8890 ve Qualcomm Snapdragon 820 işlemcileri

- 4GB RAM

- 4K çekim yetenekleri geliştirilmiş, çift led flash ışıklı 25MP ana kamera

- 8MP ön kamera

- 3500mAh pil

- 16, 32 ve 64GB dahili depolama + microSD kart desteği.

Samsung, son çıkardığı üst seviye modellerinde microSD girişine yer vermemiş, gerekçe olarak da cihazın dahili belleğinin hızıyla microSD okuma hızının yarışamayacağını göstermişti. Böylece performansta dengesizlikler olabilirdi. Belki bu kez microSD tarafında da özel bir çalışma olur.

Samsung yeniliklerine devam ede dursun son akıllısı Galaxy 7 ile alakalı ek olarak, yeni amiral gemisi modelinde tasarımsal olarak radikal değişikliklerin olması beklenmiyor.

Şimdi önümüzde CES 2016 var. Telefonun burada gösterilebileceğine dair söylentiler geliyor. Bir süre önce yaptığımız haberimizde, Samsung'un CES 2016'ta gerçekleştireceği toplantıdan söz etmiştik. Tabii ki şubat ayında MWC 2016 da var. Galaxy S7'nin MWC 2016'nın hemen öncesinde tanıtılma olasılığı da yüksek. Çünkü MWC 2015'te Galaxy S6 için öyle olmuştu.

Eski Galaxy telefonu getir, Galaxy 7 telefonu götür olsa ne olur? Samsung Galaxy S7 için düşünülen strateji bu...

Eskiyi getir, yeniyi götür stratejisini uygulamak için Galaxy S7 akıllısını bekleyen Samsung satışlarını arttırmanın hesabını planlamaya devam ediyor. Daha önceki Galaxy telefon sahiplerine iyi haber; görünüşe göre iPhone'lardaki yükseltme programının bir benzerini Samsung da uygulayacak.

Samsung firması bir değişiklik olmazsa Galaxy S7 akıllısını Mart ayı gibi raflarda satışa çıkartmaya hazırlanırken, yeni pazarlama ve satış stratejisi geliştirdi. Her ne kadar Apple tarafından kullanılan aynı yöntemi tercih eden şirket Galaxy S7 modeli için bakın nasıl satış kampanyası düzenleyecek.

Her sene yeni akıllı telefonlar çıkıyor. Tüketiciler daha yeni akıllı telefonunun taksitini bitirmeden bu telefonun yeni bir modeli çıkıyor. Apple bu duruma geçtiğimiz sene tanıttığı iPhone Yükseltme Programı'yla bir çözüm üretmeye çalışmıştı. Buna göre bu programa katılan tüketiciler, Apple ile 2 senelik bir sözleşme imzalıyorlar ve her ay en az 32 dolar ödeyerek yeni bir iPhone sahibi olabiliyorlardı. 12 ay sonunda ise Apple, daha önceki iPhone modelini alarak kullanıcısına yeni tanıtılan iPhone modelini veriyor. Kullanıcı ise kalan taksitleri 32 dolar şeklinde ödemeye devam ediyordu.

Bugün gelen haberlere göre bu yükseltme programına Samsung da sıcak bakıyor. Koreli ET News'in haberine göre Samsung, Mart ayında yükseltme programını tanıtacak. Aynı biçimde yeni Galaxy S7 modeli ne zaman satışa sunulacak sorusunun yanıtı ise de Mart ayında satışa sunulacak olarak kısa ve öz belirtelim.

Samsung, Apple'ın yükseltme programına benzer biçimde daha önceki Galaxy modellerini kontratlı biçimde alacak ve yenisini verecek.

Öte yandan bu yükseltme programının ilk etapta Samsung'un evi Güney Kore'de başlayacağı öne sürülüyor. İlerleyen zamanlarda ise AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ ve Avrupa ülkelerinde de bu yükseltme programı uygulanacak.

Hemen Hatırlatmakta da fayda var bu satış stratejisi Türkiye'de yapılır mı bilinmez ama sanki olsa fazlaca talep görebilecek havası var... Galaxy S7 ile alakalı son haberler, Haberde Son Durum farkıyla haberimizin detayı devam ediyor.

- Samsung'un en yenisi hangi özellikleri barındıracak Galaxy S7 ?

Galaxy S7'le alakalı bomba raporlar ve sızıntılar gelmeye devam ediyor. Çinli Mydrivers sitesi S7'nin özellikleriyle alakalı taze bir rapor paylaştı. Bu bilgiler ismi açıklanmayan bir Samsung çalışanından geliyor.

İddiaya göre S7'nin siyah, gümüş, altın ve beyaz renk seçenekleri var. Ancak bu renkler sadece ön panelde kullanılıyor. Telefonun imaj ve kalitesini arttırmak için tüm modellerin arka kısmı siyah renkte.

Ana kamera çıkıntılı değil ve 12 MP. Diyafram açıklığı da F/1.7. Geniş sensörlü kamera düşük ışıklı ortamlarda ve gece çekimlerinde yüksek kaliteli fotoğraf çekme yeteneğine sahip. Kamera yüksek ihtimalle BRITECELL. Kaynak Galaxy S7'nin su ve toz geçirmez olduğunu belirtirken, microSD kart desteğinin olacağını da açıkladı. Son olarak telefonun mart ayında piyasaya sürüleceğini söyledi.

Genel olarak rapor içeriğine bakarsak daha önceki iddialarla gayet uyumlu bilgiler. Tabii ki bu detayları doğrulamanın herhangi bir yolu yok, ancak tüm cevapları yakın zamanda düzenlenecek olan basın toplantısında öğreneceğiz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi