Göğsümüzü Kabartan İlk Türk: Gökşan Özman Apple Watch Üzerinde Çalışıyor!

Teknoloji devi Apple, şu sıralar Türk tasarımcı Gökşan Özman'ı konuşuyor. Gökşan Özman, Apple Watch için hazırladığı yeni uygulama ile Apple Store’a giren ilk Türk olurken, göğüsümüzü kabarttı.

Göğsümüzü Kabartan İlk Türk: Gökşan Özman Apple Watch Üzerinde Çalışıyor!

Teknoloji devi Apple, şu sıralar Türk tasarımcı Gökşan Özman'ı konuşuyor. Gökşan Özman, Apple Watch için hazırladığı yeni uygulama ile Apple Store’a giren ilk Türk olurken, göğüsümüzü kabarttı. Apple için uygulama geliştirerek tarihe geçen Türk konuştu. Dünya üzerinde çok sayıda ünlü filmin afiş tasarımlarını yapan Gökşan Özman, hazırladığı yeni uygulama ile Apple Store’a giren ilk Türk olmayı başardı.

Antalya ve Londra’da özel grafik tasarım işleri yapan, Hollywood filmleri için hazırlanan afiş projelerinde yer alan 34 yaşında olan Gökşan Özman, dünya teknoloji devi Apple’in ilk kişisel giyilebilir ürünü Apple Watch için çok özel bir uygulama tasarlamasıyla gündeme geldi. 34 yaşındaki  Özman, hazırladığı bu özel yazılımıyla Apple Store’e giren ilk Türk olma ünvanını da almayı başardı.

DÜNYAYA TASARIM İHRACATI

Gökşan Özman, akıllı telefon uygulamaları, internet siteleri, Apple Watch’a destek sağlayan ve reklamcılık sektörüne entegre teknolojik altyapılara yönelik hizmetler vermeye başladıklarını, EOS Android pazarındaki içerik geliştirmelerinin hem dizayn hem uygulama süreçlerinin tamamını yönettiklerini kaydetti. Türk zekasının getirdiği büyük artıların çok ciddi farklılık yarattığını ifade eden Özmen, “Temel tasarım takımımız Antalya’da. Biz aslında tasarımı ve yazılımı yurtdışına ihraç ediyoruz” diye konuştu. 34 yaşındaki Gökşan Özman, Hollywood filmlerinden Nuh, Yerçekimi, Yanlış Kapı, Vahşet Tanrısı, Yarının Sınırında, Para Avcısı, Taşıyıcı ve 40 Gün 40 Gece filmleri de dahil birçok dünyaca ünlü yapımın tanıtım projelerine imza attı. Özman’ın Apple Watch için tasarladığı uygulama Apple Store’dan en çok indirilenler arasına girmiş durumdu.

Kaynak:Ajanslar

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler