Google NOW nedir? Appel'nin Siri'si Google'ın asistan uygulaması

Apple uygulaması Siri'nin en büyük rakibi Google'ın kişisel asistan uygulaması Google Now ülkemize giriş yaptı.

Google NOW nedir? Appel'nin Siri'si Google'ın asistan uygulaması

Birçok ülkede hizmet veren Google'ın kişisel asistan uygulaması olan Google Now,Türkiye'de de kullanıcıların beğenisine sunuldu.

ALT YAPI YETERSİZLİĞİ ENGELLEMİŞTİ

Popüler arma motoru Google'ın geçtiğimiz zamanlarda gerekli alt yapı olmadığı için kullanılamayan hizmeti ülkemizde artık Android ve iOS işletim sistemlerinde çalışabilecek. Google, bu hizmeti ile hayatınızı kolaylaştıracak bütün uygulamaları ekranınıza taşıyor.

ETKİNLİKLER AKTİF OLARAK TAKİP EDİLİYOR

Uygulamada hava durumu, trafik bilgisi, takvim gibi etkinlikler daha aktif bir şekilde takip edilebilecek. Uygulamayı Android işletim sistemi marketi olan Play Store ve iOS işletim sistemi marketi App Store'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

https://www.google.com/landing/now/ adresinden mobil cihazınıza uygulamayı indirerek, Google’ın size sunduğu ipuçlarından nasıl faydalandığınızı görebilirsiniz.

Güncelleme:

Bu servisi kullanmaya çalıştığında erişim sağlayamayan okurlarımız aşağıdaki adımları kullanarak aktif edebilirler;

- Buraya tıklayarak Google hesabınızla giriş yapın.

- Dil seçeneklerinden "Başka bir dil ekle" kısmına tıklayın ve İngilizce seçin.

- Seçimi yaptıktan sonra ok işaretini kullanarak varsayılan dili İngilizce yapın. - Google Now hizmetiniz kullanıma açılacaktır. - Google Now uygulamalarınızı indirip kurduktan sonra dil seçeneğini yeniden Türkçe yapabilirsiniz.

Kaynak : Shift Delete

Kaynak: Diyarbakır Söz