Görüş Bildir

Google'dan bir müjde daha, 150 dolarlık Nik Collection artık ücretsiz!

Google, 150 dolar fiyat etiketiyle sattığı Nik Collection uygulamasını ücretsiz yaptı. Fotoğraf düzenleme yazılımı artık ücretsiz olarak indirilebilecek. Google'ın geçtiğimiz dönemlerde satın aldığı ve uzun süredir 150$ fiyat etiketiyle sattığı fotoğraf düzenleme uygulaması artık ücretsiz olarak sunulacak.

Google'dan bir müjde daha, 150 dolarlık Nik Collection artık ücretsiz!

Google tarafından satın alındıktan sonra 500$ fiyatı 150$ seviyesine çekilen Nik Collection fotoğraf düzenleme yazılımı artık ücretsiz olarak indirilebilecek. 429 MB boyuta sahip olan uygulama, Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro, ve Dfine gibi plug-in, yani eklentilere sahip.

Konuyla ilgili bir duyuru yapan Google, "mobil platformlar için Google Photos ve Snapseed'in de dahil olduğu gelişmiş fotoğraf düzenleme araçlarına yönelik uzun vadeli yatırımları çerçevesinde Nik Collection masaüstü süitinin ücretsiz hale getirmeye karar verdiklerini" belirtti.

Birbirinden bağımsız olarak da kullanılabilen yedi adet eklenti içeren Google Nik Collection'ın en yeni eklentisi yarattığı güçlü ve etkili retro efektlerle bilinen Efex Pro. Bununla birlikte koleksiyonda yer alan diğer eklentiler ise şöyle: Colour Efex Pro, HDR Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, Dfine ve Sharpener Pro. Google ayrıca Nik Collection'ı 2016 içerisinde daha önce parayla satın alanlara da geri ödeme yapılacağını duyurdu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi