Görüş Bildir

Grand Theft Auto 5 şimdi çok daha gerçekçi!

Oyun dünyasında efsane haline gelmiş GTA 5 için hazırlanan “The Pinnacle of V” modu oyunun görsellerinde iyileştirme yaparken GTA 5’e 4k kalitesi kazandırdı.

Grand Theft Auto 5 şimdi çok daha gerçekçi!

Yayınlanan "The Pinnacle of V" geliştirme paketinin en çarpıcı yanı ise gerçeğe oldukça yakın görsellik seviyesine ulaşması. Modder Josh Romito, oyunun görsel tüm ayarlarını elden geçirerek son derece etkileyici gerçeklikte grafikler sunmayı başarmış durumda.

Diğer birçok mod gibi Los Santos'u daha da büyüleyici kılmak adına şehrin dokuları onarılırken, 4K kalitesinde görsellerle ağaç yaprakları, yeşillikler, su, kan sıçraması ve otomobiller gerçeğe oldukça yakın hale getirildi.

Ancak Toddyhancer gibi popüler birçok modun aksine Pinnacle oynanışa da etki edecek bir takım yenilikler getiriyor. Nüfus düzeyi zamana ve haftanın günlerine göre arttırılmış durumda. Oyunun orijinal silahlarının tümü modifiye edilirken, mermi darbe etkileri ve parçacıklar da elden geçirilmiş.

Bugüne kadarki en gerçekçi, çarpıcı ve sürükleyici Grand Theft Auto deneyimini oluşturmayı hedefleyen The Pinnacle of V modunun güncel versiyonunu indirebilmek için buraya tıklayarak resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: chip.com.tr

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi