Görüş Bildir

iOS 9.2 yayınlandı, iOS 9.2’de yeni ne var, hangi iPhone’lara yüklenebilir?

Apple’ın efsane telefon ve tabletinde kullanılan işletim sistemi iOS’un 9.2 güncellemesi yayınlandı. iOS 9.2’ye nasıl güncelleme yapabilirsiniz? İşte detaylar…

iOS 9.2 yayınlandı, iOS 9.2’de yeni ne var, hangi iPhone’lara yüklenebilir?

iOS 9 güncellemesiyle beraber gelen birkaç küçük-büyük hataları gideren iOS 9.2 güncellemesi yayınlandı. Şimdiye kadar beta testleri devam eden sistemin nihai sürümü kullanılabileceği tüm cihazlar için indirilmeye hazır.

Liste yapma, çevrim dışı parça kaydetme ve klasik müzik bölümünde dolaşma gibi yenilikler Apple Music için gelirken News uygulaması için ise Top Stories bölümü açıldı. Böylece bu uygulama üzerinden günün en önemli haberlerini tek bir noktadan görebileceksiniz.

Ayrıca Mail Drop özelliğini de bu sürümle devreye sokan Apple, iCloud üzerinden müzik arşivinizi de indirme fırsatı sunuyor.  USB kamera adaptörü desteği, iBooks'a birçok yenilik ve bunlar dışında da birçok ufak tefek yeniliğin geldiği iOS 9.2'yi Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümünden OTA yoluyla veya iTunes üzerinden cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Boyutunun 264MB civarı olduğu ve cihazlara göre değişiklik gösterdiği bu güncelleme iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S ve iPhone 6S olarak telefonlara, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro, iPad Mini, iPad Mini 2 ve iPad Mini 3 tabletlerine ve ayrıca iPod Touch 5 ve iPod Touch 6 için kullanılabilir durumda.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi