Görüş Bildir

iPhone 5s Sayesinde Ölümden Döndü!

Apple Şirketinin mobil telefonu olan iPhone 5S, yetişkin bir erkeğin hayatını kurtardı.Şans eseri kurtulan genç hayatını mobil telefonu olan iPhone 5S’e borçlu…

iPhone 5s Sayesinde Ölümden Döndü!

Apple’ın 2013 yılında piyasaya çıkardığı akıllı telefonu iPhone 5s Rusya’da hayat kurtardı. İsmi açıklanmayan yetişkin bir erkek, ceketinin cebindeki iPhone 5s sayesinde yaşıyor!

Rusya’da bir toplu taşıma aracını kullanan ismi açıklanmayan yetişkin bir erkek, aracın kaza yapması sonucu büyük tehlike atlattı. Yukarıda gördüğünüz ve artık kullanılamaz olan iPhone 5s, geçtiğimiz yıl çok sayıda bükülen iPhone 6’lara benziyor ve kasten bükülmüş gibi görünüyor ancak gerçekler böyle değil. Toplu taşıma aracı kaza yaptığı sırada, yolcuların tutunduğu metal çubuklardan birisi yerinden çıktı ve iPhone 5s’in sahibinin göğsüne denk geldi. Ancak metal çubuğun denk geldiği yerde bu görmüş olduğunuz iPhone 5s vardı.

Telefonun sahibi, büyük şansı sayesinde şuan hayatta ancak telefonu kullanılamaz hale gelmiş. Eğer telefonu ceketinin diğer cebinde olsaydı muhtemelen trajik bir kaza sonucu metal borunun göğsüne zarar vermesiyle aramızdan ayrılacaktı. Kendisine büyük geçmiş olsun diliyoruz. Apple’ın bu yamulan iPhone 5s’i garanti kapsamında değiştirmesi dileğiyle.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi