IPhone 5se özellikleri ne? IPhone 5se piyasaya sunuldu

İphone'nin merakla çıkması beklenilen modeli iPhone 5se Iphone 5 ile birlikte görücüye çıktı. Peki IPhone 5se severlere verilen müjdeli haber sonrasında IPhone 5se'nin tknik özellikleri neler! IPhone 5se özellikleri neler?

IPhone 5se özellikleri ne? IPhone 5se piyasaya sunuldu

İphone'nin merakla çıkması beklenilen modeli iPhone 5se Iphone 5 ile birlikte görücüye çıktı. Peki IPhone 5se severlere verilen müjdeli haber sonrasında IPhone 5se'nin tknik özellikleri neler

Apple'ın 4 inç boyutunda bir iPhone modeli üzerinde çalıştığı söylentisi hızla yayılmıştı . Geçtiğimiz gün bu iddiaları güçlendiren yeni bilgiler ortaya çıktı. İphone 7 ile ilgili sızıntılarla başı derste olan Apple aynı sorunu yeni modeli iPhone 5se'de de ortaya çıktı.

iPhone 5se, iPhone 5 ile yan yana görüntülendi. Peki iPhone 5se'nin tasarımı ve özellikleri ne olacak?

iPhone 5se özellikleri:

iPhone 5se ismini taşıması beklenen modelin, iPhone 6 ile aynı özelliklere sahip olması bekleniyor. Sızıntılara göre iPhone 5se; Live Photos destekli 8 megapiksel arka, 1.2 megapiksel ön kamera, Apple Pay için NFC desteği, Apple A8 işlemci, Touch ID, 1 GB RAM, Wi-Fi 802.11ac ve Bluetooth 4.2 bağlantısı ile gelecek.

iPhone 5se tasarımı:

Tasarımsal açıdan iPhone 6'yı andıran iPhone 5se, boyut olarak iPhone 5 ile aynı. 4 inç ekran boyutuna sahip olan bu modelin, 500 ile 550 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

shiftdelete.net

Kaynak: Diyarbakır Söz