iPhone 6S bekleyenlere şok: İnce değil kalın olacak!

Artık herkes akıllı telefon kullanıyor, hele ki Apple hastası insan sayısı oldukça fazla. Her sene telefonlar da git gide inceliyor. Ancak en değerli marka unvanına sahip Apple bu kez bu gidişata dur diyecek. Apple’ın merakla beklenen iPhone 6S modelinin iPhone 6’dan daha ince olmayacağı öğrenildi. Yani Apple kullanıcılarını kalın bir iPhone 6S bekliyor.

iPhone 6S bekleyenlere şok: İnce değil kalın olacak!

Teknolojinin devi ve en değerli marka unvanına sahip Apple'ın bir sonraki telefonu iPhone 6S'in iPhone 6'dan biraz daha kalın olabileceği öğrenildi.

Çin kaynaklı rapor doğrultusunda iPhone 6S, iPhone 6'dan 0,2 mm daha kalın olacakmış. Yani dev Apple'ın yeni telefonu, eğer iddialar söylenildiği gibi çıkarsa iPhone 6 Plus ile aynı kalınlıkta olacak. Engadget Japonya'nın oldukça "güvenilir" kaynaklardan elde ettiğini iddia ettiği bilgiler doğrultusunda; bu değişikliğin sebebi ise iPhone 6S'in ekranına eklenecek olan Force Touch teknolojisi. İlk kez Apple Watch'ta yer verilen Force Touch, parmağınızı ekrana ne kadar kuvvetli bastırdığınızı algılayarak, buna yönelik farklı işlevler sunacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz