iPhone 7 bomba gibi geliyor

Çin'den geleb son bilgilere göre iPhone 7 en düşük 32 GB hafıza ile çıkacak. 3 GB Ram ve çok daha güçlü işlemciyle gelecek olan iphone 7, kamerasıyla ön planda olacak

iPhone 7 bomba gibi geliyor

iPhone 7 cephesinden sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Eylül ayında tanıtılacak 2016 model iPhone'lara ilişkin son bilgiler Çin'in mikro-blog sitesi Weibo cephesinden geldi.

32 GB IPHONE 7 PLUS VE PRO MODELLERİNDE OLACAK

Haberde iPhone 7 ailesinin bellek birimine ilişkin önemli bilgiler yer alıyor. Son gelişmeler Apple'ın iPhone 7'de başlangıç modelinin 32GB depolamaya sahip olacağını bildirse de, siteye göre bu durum iPhone 7 Plus ve Pro modelleri için geçerli olacak

iPhone 7 Plus ve Pro modelleri 32/128 / 256GB şeklinde tüketicilerin karşısına çıkacak. Depolama biriminde SanDisk'in yeni nesil belleklerinin kullanılması bekleniyor.

3 GB RAM KULLANILACAK

RAM tarafında ise iPhone 7'nin iPhone 6s/6s Plus gibi 2GB RAM'le geleceği; büyük ekranlı iPhone'ların da 3GB RAM'e sahip olacağı iddia ediliyor.

Apple'ın Plus serisi iPhone'ları bundan sonraki süreçte standart modele göre daha güçlü bir donanım eşliğinde sunacağı uzun bir süredir dillendiriliyor. Görünüşe bakılırsa iPhone 7 Plus modeli bu süreç için önemli bir adım olacak.

ÖN KAMERA DAHA İDDİALI OLACAK

Arka kameranın çözünürlük miktarı değişmeyecek. Bir kez daha 12 megapiksel çözünürlüklü bir kamera karşımıza çıkacak; ancak söz konusu kamera için yeni nesil bir sensör, daha büyük bir lens ve daha gelişmiş bir yazılımın kullanılması muhtemel görünüyor.

OIS ÖZELLİĞİ STANDART OLACAK

Ek olarak OIS özelliğinin bu defa standart iPhone modelinde de yer alacağı bildiriliyor.

Ön kamerada ise çözünürlük artışı yaşanacak. iPhone 6s serisi modellerde 5 megapiksel ön kameraya geçiş yapan Apple, iPhone 7 ailesinde 8 megapiksel ön kameraya yer verecek.

Son olarak iPhone 7'de, hızlı şarj desteği sunmak adına USB Type-C girişinin kullanılacağı bildiriliyor.

Kaynak: AJANSLAR