iPhone 8 efsanesi

Apple’ın tatktiksel olarak uyguladığı tanıtım modelini artık bilmeyen kalmadı. Yeni modellerden önce bazı internet sitelerine ‘çaktırılmadan’ giren tanıtım görselleri ve bilgilerle kullanıcılar ürün daha çıkmadan ürünün tüm özelliklerini öğreniyorlar. Şimdi de iPhone 8 için söylentiler çıkmaya başladı.

iPhone 8 efsanesi

iPhone 7 daha çıkmadan herkes her şeyini öğrendi bile. Şimdihal böyle olunca kullanıcıların meraklandırılması gerekiyor değil mi? Hadi şimdi de iPhone 8’i biraz merak edin der gibisinden haberler internette dolaşmaya başladı. Son dedikodu ise şöyle;

2017 yılında gelecek olan iPhone modelinin (artık ismi iPhone 7s mi olur iPhone 8 mi orası meçhul) home düğmesinin artık olmayacağı.

Bu iddianın sahibi ise Bloomberg. Bloomberg "konuyla ilgili kişileri" kaynak göstererek aynı iddiaları tekrar ortaya attı. Site, yapılan değişikliklerin ekran odaklı olduğunu ve parmağın ultrasonik frekansla algılanabileceğini söylemenin dışında detaya girmiyor. Parmak izi algılayıcısının ekrana dahil edilebileceğine dair iddialara eskiden de rastlamıştık; bu yeni iddiayla birlikte eski söylentiler tekrar canlanmış oldu.

Home düğmesinin tamamen kaldırılması, ekran boyutunun büyümesine, alt taraftaki çerçevenin ise küçülmesine yardımcı olabilir. Böyle bir değişikliğin köklü bir değişiklik olacağı kesin; ancak iPhone 7'den büyük değişiklikler beklenmediğini hesaba katarak, Apple'ın iPhone'un 10. yıldönümü için bu tür cesur bir hamle yapabileceğini düşünüyoruz.

Kaynak: chip.com.tr

Kaynak: Diyarbakır Söz