Görüş Bildir

iPhone 8'mi?

Dünyanın en çok kullanılan iPhone'larla ilgil her yeni model için kullanıcılar ya da tasarımcılar kendi hayallerindeki bir iPhone'u çizerek internete yayınlıyor. Son olarak Jermaine Smit adlı tasarımcı, Apple'ın yeni modeli olacak iPhone 8'le ilgili kendi tasarımını yayınladı.

iPhone 8'mi?

Apple'ın iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'tan sonra tüm gözler, teknoloji devinin yeni çıkaracağı modellere çevrildi. Bu yıl sonunda iPhone 6S'in tanıtılacağı öngörülüyor. Tabi daha sonra da iPhone 7, iPhone 7S ve sonrasında da iPhone 8'in çıkacağını varsayarsak, tasarımcının aceleci olduğunu söyleyebiliriz.

Smit’in tasarladığı iPhone 8 konseptinde 2K çözünürlüğüne sahip bir ekran bulunuyor fakat konseptin ilginç yönü bu değil. YotaPhone’un çift ekranlı modellerinden haberiniz vardır. Smit de kendi iPhone 8 tasarımında bunu kullanmış. Standart bir 2K ön ekranın kullanıldığı konseptte ayrıca 480p çözünürlüğünde ikinci bir ekran bulunuyor. Smit bu ekranla kullanıcıların daha uzun bir pil ömrüne sahip olmasını, bildirimlerin kontrolünün ikinci ekranla daha kolay bir şekilde yapılmasını ve daha az yoğunluktaki işlemlerin düşük güçteki ekranla gerçekleştirilmesini hayal etmiş. Ayrıca rahat bir kullanım olması için kablosuz şarjdan yararlanmış ve daha şık görünmesi için Home tuşunu ekranın içerisine yerleştirmiş.

Kaynak: webtekno.com

https://youtu.be/5P-bFmrzEvA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi