Görüş Bildir

KONAMI’den oyunseverlere müjde! Ücretsiz PES 2016 geliyor

Dünyanın en çok oynanan futbol oyunu olan KONAMI yapımlı Pro Evolutıon Soccer (PES), son olarak piyasaya sürdüğü PES 2016 için beklentilerin altında kaldı. KONAMI bu duruma müdahale etmek için PES 2016 sürümünü ücretsiz sunmaya hazırlanıyor.

KONAMI’den oyunseverlere müjde! Ücretsiz PES 2016 geliyor

Konami'nin büyük beklentilerle piyasaya sürdüğü PES 2016, beklentileri maalesef ki karşılamadı. Konami şimdi ücretsiz PES 2016 oyununu sunmak için kolları sıvadı.

PES 2013'e kadar geniş ve belirli bir oyuncu kitlesi bulunan Pro Evolution Soccer serisi hatırlanacağı üzere PES 2014'te grafik motoru ve oyun dinamikleri üzerinde radikal kararlar alarak büyük bir düşüşe geçmişti.

Konami her ne kadar PES 2016 ile birlikte son iki yıla nazaran daha iyi bir satış grafiğine sahip olsa da bu satışlar hala onlar için yetersiz gibi gözüküyor. Bu sebeple PES 2016'nın ücretsiz olacağı farklı bir sürümle sahnedeki yerini almaya hazırlanıyor.

Şimdilik sadece PlayStation 3 ve PlayStation 4'e özel duyurulan PES 2016 ücretsiz sürümün dostluk maçlarında sadece Bayern Munich, Juventus, Roma kulüpleri yer alacak iken ülke olarak da Brezilya ve Fransa bulunacak. Ücretsiz sürüm çıkış yaptığında ise ek içerikler satın alınarak takım havuzunun genişletilebilmesi bekleniyor.

Bir diğer oyun moduna baktığımızda ise karşımıza myClub çıkıyor ki ücretsiz sürümün asıl odak noktasının burası olduğunu görüyoruz. Tamamen orijinal oyundaki haliyle karşımıza çıkacak olan modda hiç bir kısıtlama olmayacak ve oyuncular online maçlar yapabilecek. Nitekim FIFA'daki Ultimate Team sistemine sahip olan myClub pay to play adı verilen oyun içi içerikler satın alarak oynama mantığında bir oyun olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi