Lenovo yeni gözdesi Vibe X3 ile gümbür gümbür geliyor!

Akıllı telefon teknolojisinde telefon üreticileri her geçen gün yeni bir telefon ile karşımıza çıkıyor. Bu firmalardan son olarak Lenovo yeni gözdesi Vibe X3 ile akıllı telefon dünyasına damga vurmaya hazırlanıyor. İşte Lonovo’nun son gözdesi Vibe X3 akıllı telefonunun özellikleri..

Lenovo yeni gözdesi Vibe X3 ile gümbür gümbür geliyor!

Lenovo oldukça iddialı özelliklere sahip olduğu bildirilen Vibe X3 akıllı telefonu 16 Kasım’da düzenleyeceği bir etkinlikte resmen açıklayacak. Teknik özellikleri bir süre önce gün yüzüne çıkan Vibe X3’te 5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekrana yer verilecek.

İŞLEMCİ

LG G4, LG V10 ve Nexus 5X gibi tepe modellerden hatırladığımız 64 bit altı çekirdekli Snapdragon 808 işlemcisinden güç alacak Lenovo Vibe X3’e 3GB RAMve artırılabilir 32GB dahili depolama eşlik ediyor.

LENOVO VİBE X3'ÜN ARKA KAMERASI 21MP ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE

Telefonun arka kısmında çift tonlu LED flaşla desteklenen 21MP çözünürlüklü kamera kullanılacak. Kameranın hemen altında ise parmak izi tarayıcısıbulunuyor. Lenovo Vibe X3’ün ön kamerası 8MP çözünürlüğünde.

İŞLETİM SİSTEMİ

Vibe X3 ön tarafında alt ve üst bölümlerde stereo hoparlörler dikkat çekiyor.Dolby Atmos destekli hoparlörlerin üstün bir ses kalitesi sunacağını şimdiden söyleyebiliriz. 154 x 76.4 x 9.4 mm boyutlarında ve 175 gram ağırlığında olanVibe X3, Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemiyle çalışıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz