Görüş Bildir

Lenovo'dan büyük atak: 4000 mAh pil!

Akıllı telefon sektöründe 4000 mAh civarında pil kapasitelerini artık görmek mümkün ancak Lenovo bu sefer çok daha iddialı bir kapasiteyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Lenovo Vibe P1 modelinde 5000 mAh kapasiteye sahip bir pil olacak. Bu pil Snapdragon 615 gibi bir işlemciyle birleştiğinde yoğun kullanımda bile bir gün içerisinde bitmeyecek gibi duruyor.

Lenovo'dan büyük atak: 4000 mAh pil!

1080 x 1920 (Full HD) çözünürlüğe sahip 5.5 inç büyüklüğünde ekran, 8 çekirdekli 1.5 Ghz hıza sahip Snapdragon 615 işlemci, Adreno 405 grafik işlem birimi, 16 GB dahili depolama alanı, 3 GB sistem belleği, 13 MP ana arka ve 5 MP ön kamera ile satışa çıkan Lenovo Vibe P1 modelinde Android 5.1 Lollipop sürümü yüklü olarak gelecek. Şimdiye kadar saydığımız özellikler ile üst düzey bir akıllı telefon olmadığını düşünebilirsiniz. Açıkcaıs bizler de öyle düşündük ancak telefonun içerisinde yer alan pil her şey değiştiriyor.

BÜYÜK BİR ATAK!

Akıllı telefon sektöründe özellikle son bir yıl içerisinde büyük bir atak yakalayan Lenovo, iddialı modelleri sırayla satışa çıkarıyor. Önümüzdeki hafta Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2015 fuarında resmi olarak duyurulması beklenen telefon, Çin’in ünlü alışveriş sitelerinden birinde satışa çıktı. Resmi tanıtımdan önce satışa çıkan ürün Pandawill isimli e-ticaret sitesinde kendine yer buldu. 309.99 Dolardan satışa çıkan Lenovo Vibe P1 modeli ile ilgili söyleyeceklerimiz henüz bitmedi çünkü bu telefonda oldukça iddialı bazı özellikler var.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi