Görüş Bildir

LG G5 sızdı mı? Özellikleri nedir

Teknoloji’de çığır açan ve Dünya devi olan LG, için yeni dedikodular gündemde. LG G5 için yapılan dedikodular özelliklerinin daha yüksek ve diğer telefonlardan daha yüksek olması. Dedikodular içinde yüzen LG G5’in özelliklerine birde haberimizde bakalım…

LG G5 sızdı mı? Özellikleri nedir

Teknoloji’de çığır açan Dünya deviLG, Snapdragon 810 yonga setinin ısınmasından dolayı önlem almak adına LG G4 modelinde 1.44 GHz hızında çalışan Snapdragon 808 yonga setini tercih etmişti. LG'nin 2015 yılı amiral gemisi unvanını taşıyan LG G4 modeli seramik ve deri seçenekleri ile satışa sunulmuştu. LG daha sonra çift ekrana sahip V10 modeli ile karşımıza çıkmış ve bu model firmanın 2015 yılında üreteceği son üst düzey telefonu olmuştu.

LG 2016’da G5’i çıkararak 2015'in son günlerine yaklaştıkça 2016 yılı ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Apple, Sony ve Samsung cephesinden sonra şimdi de LG tarafından sızıntılar geldi. LG'nin 2016 yılında amiral gemisi unvanını taşıyacak telefonu LG G5'in tanıtım tarihi olarak Mobile World Congress 2016 (MWC 16) gösteriliyor. Şubat ayında Barcelona'da düzenlenecek olan Mobile World Congress etkinliğinde LG G5 modelinin tanıtılma ihtimalinin çok yüksek olduğu söyleniyor. Peki, LG G5 hangi özelliklere sahip olacak?

Tahmin edilen LG G5 Özellikleri Nelerdir?

LG G5'in, Snapdragon 820 yonga seti, 4GB RAM, 5.6 inç büyüklüğünde 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekran, 21 Megapiksel çözünürlüğünde laser autofocus ve OIS destekli 4K video kaydı yapabilen arka kamera, 8 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera, 3.000 veya 3.500 mAh kapasiteli batarya, parmak izi okuyucusu, Iris tarayıcısı ve hızlı şarj özellikleri ile gelmesi bekleniyor.

LG'nin parmak izi okuyucusunu telefonlarına eklememesi çok eleştiriliyor. Bakalım LG bu eleştirileri değerlendirip LG G5 ile hem parmak izi okuyucusuna hem de Iris tarayıcısına yer verecek mi? Bir diğer merak edilen konu ise tasarım. LG'nin kemikleşmiş tasarımını G5 modelinde de kullanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bakalım LG G5 nasıl olacak?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi