Lumia 650’nin ilk görüntüleri sızdırıldı

Geçtiğimiz aylarda internete sızdırılan bilgiler sayesinde gün yüzüne çıkan Microsoft Lumia 650’nin ilk görüntüsü internete sızdırıldı.

Lumia 650’nin ilk görüntüleri sızdırıldı

Akıllı telefon pazarındaki etkinliğini arttırmak için sıkı bir çalışma yürüten Amerikalı teknoloji devi Microsoft‘un 2015 yılında piyasaya süreceği yeni telefonlarıyla ilgili ilk detaylar geçtiğimiz aylarda internete sızdırılmıştı. Amerikalı teknoloji devine yakın kaynaklar tarafından internete sızdırılan bu bilgiler; Lumia 550, Lumia 750 ve Lumia 850’in yanı sıra Saimaa kod adlı yeni bir Lumia modelinin de yapım aşamasında olduğunu göstermişti.

Bu ilk sızıntıdan birkaç ay sonra ortaya çıkan yeni bilgiler Aralık ayında piyasaya sürülecek olan Lumia 550 dışında bahsi geçen telefonların iptal edildiğini gösterdi. Bu bilgiler doğrultusunda Saimaa kod adlı cihazın da rafa kaldırıldığı düşünülmüş olsa da, bugün ortaya çıkan yeni bilgiler Microsoft’un bu telefondan vazgeçmediğini, sadece ertelediğini ortaya çıkardı.

WinBeta tarafından bugün internete sızdırılan yeni bilgiler Saimaa kod adlı telefonun aslındalumia 650 olduğunu ortaya çıkarırken, bu bilgilerin yanında telefonun ilk görüntüsü de sızdırıldı. Windows 10 Mobile işletim sistemiyle piyasaya sürülecek olan lumia 650 ilk ortaya çıktığında 2015 yılı için planlanmış olsa da, yaşanan gecikmelerden sonra telefonun anca 2016 başlarında raflardaki yerini alabileceği belirtiliyor.

Kaynak: Vatan

Kaynak: Diyarbakır Söz