Görüş Bildir

Malzemeciler iş bıraktılar

Diyarbekirspor’da maaşlarının ödenmediğini ileri süren malzemeciler görevi bıraktı.

Malzemeciler iş bıraktılar

Futbolcu alacaklarının düzenli olarak ödendiğini ancak 3 aylık maaşının içerde kaldığını iddia eden malzemecilerden Naşit Taşer, “Futbolculara düzenli ödeme yapan anlayış, bize üç kuruşu çok görüyor” iddiasında bulunarak tepki gösterdi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta yer alan Diyarbekirspor’da kulüp çalışanlarının alacakları bir kez daha sorun oldu. Uzun yıllar Süper Lig ve PTT 1. Liginde mücadele eden Diyarbakırspor’da görev yapan ve sezon başında Diyarbekirspor’a işbaşı yapan Naşit Taşer, emeklerinin karşılığı olan maaşlarını son 3 aydır alamadıklarını ve görevi bıraktıklarını söyledi.

Taşer, Diyarbakır’da yöneticilere bu sorunu defalarca ilettiklerini ancak çözüm bulamadıklarını kaydetti. Sezon başında Diyarbekirspor’a geldiğinde maaş artı prim ile anlaşmaya vardıklarını ifade eden Taşer, “Bu anlaşma bütün kulüplerde aynı. Göreve başladığımız günden bu yana maddi sorunlar yaşıyoruz. Maaşlarımızı hiçbir zaman gününde almadık. Son olarak 3 maaşımız içeride kaldı. Bu defalarca dile getirmemize rağmen, çözüm bulamadık ve görevi bıraktık” diye konuştu.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi