Görüş Bildir

Nokia 8210 ile yeniden doğdu

Nokia 8210. Hatırlasanıza bir zamanlar vazgeçilmezimizdi, şarjı uzun giderdi, çok da akıllı değildi üstelik, tek yaptığı arama yapıp mesaj atmaktı. İşte o Nokia 8210’un hala popüler olduğu ortaya çıktı. Neden mi? İşte ayrıntılar…

Nokia 8210 ile yeniden doğdu

HABER-YORUM - ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Nokia 8210 bildiğiniz üzere 1999 yılında üretilmişti ve yıllarca en popüler telefon haline gelmişti. Üstelik o telefonla hava atılıyordu o zamanlar. İşte Nokia 8210’un popülerliğini neden yitirmemesi ortada çıktı.

AKLI YOK İSMİ VAR!

Ne Apple, ne Samsung, ne LG, ne Sonny, bugün Google’da en çok arananlar listesinde üst sıralara yerleşti Nokia 8210. Neden diye soracaksınız, eminim. Tabii ki bu telefonun popülerliğini yitirmemesi “Akıllı Telefon” olmadığı için, yani teknoloji mağduru bir telefon olduğu için.

KRAL TELEFON NOKIA 8210!

Nokia 8210’un bugün İngiltere, Kanada ve diğer birçok ülkede hala yaygın olduğunu söylemek mümkün. Ancak en çok kullanan kullanıcılar arasında uyuşturucu satıcılarının da olduğunu söyleyelim. Çünkü Nokia 8210’da GPS yok. Dedik ya akıllı değil diye. Şimdi yol da göstermiş olmayalım tabii ki ama bu telefonu kullananlar biraz zor takip edilebilir.

Wifi, Bluetooth, Edge, Kamera… Bugün akıllı telefonlarda bulunan hiçbir özelliğin bulunmadığı Nokia 8210 hala popüler. İşte bakın o telefonun kaç tane özelliği var.

İŞTE NOKIA 8210 ÖZELLİKLER

Çok fazla özelliği yok söylemiştik zaten. Fakat bu telefonu ön plana çıkaran bir özellik var ki o da; 150 saatlik bir batarya ömrünün olması. Bugünkü çok akıllı telefon dediklerimiz var ya işte onlar bunu başaramıyor. Kızılötesi teknolojisini kullanan telefonda kişi rehberi ve dosya içerikleri yavaş da olsa diğer cihazlara aktarılabiliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi