Görüş Bildir

Rengârenk Galaxy Note 5 geliyor

Galaxy Note 5’in yeni renk seçenekleri gümüş-titanyum ve pembe-altın sarısı şeklinde. Gümüş-titanyum renginin mat ve açık bir mavi tona benzediğini, pembe-altın sarısı renk seçeneğinin ise iPhone 6s’te gördüğümüz “Rose-Gold” renk seçeneğine benzediğini belirtelim. Yeni renk seçeneklerini yukarıda görebilirsiniz.

Rengârenk Galaxy Note 5 geliyor

Samsung, önceki modellerinde alternatif renkleri, sınırlı sayıda olsa da, ülkemizde satışa sunmuştu. Bu yeni renklere sahip modeller, standart Note 5’e göre daha pahalı olacak ve sınırlı sayıda üretilecek.

Gümüş-titanyum ve Pembe-altın sarısı renk seçeneklerine sahip Galaxy Note 5’in 32 GB’lık versiyonu 800 Dolardan, 64 GB’lık versiyonu ise 860 Dolardan satışa çıkacak.  Modeller 23 Ekim tarihi itibariyle Güney Kore’de raflarda yerini alacak. Standart Galaxy Note 5’in 650 Dolar seviyelerinde satışa sunulduğunu biliyoruz. Dolayısıyla bu 150 Dolarlık farkın ülkemize yansıması ek 400-500 TL civarında olabilir. Ancak bu bir tahmin çünkü Samsung tarafından diğer ülkelerle ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.

Kaynak: CNNTÜRK

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi