Görüş Bildir

Samsung'tan radikal tasarm: Bükülebilir ekran

Geleceğin akıllı telefonlarını tasarlayıp üreten Samsung Elektronik, CES 2013’te bükülebilir ekran gibi radikal tasarım değişikliği yaptığı ekranları tanıtacak.

Samsung'tan radikal tasarm: Bükülebilir ekran

Samsung’un tasarladığı ekranlardan biri akıllı telefonlar için tasarlanmış 5.5 inçlik bir model. Ekran, 267 piksel yoğunluk ve 1280x720 çözünürlüğe sahip olacak. Diğer ürün ise 55 inç TV ekran boyutunda olacak.

Samsung, yaptığı açıklama ile tasarladığı ekranların cihaz üretiminde yeni bir boyut açacağını söyledi. Samsung’un önceki raporuna Galaxy S4, bu fuarda gösterilmeyecek, ancak bir sonraki fuarda gösterilebileceğiydi.

Ancak Samsung’un kendi bloğunda yayınladığı ‘Somethins New’ reklam tanıtımında herkes gibi biz de Galaxy S4’ün CES 2013’te gösterileceğini zannediyorduk. Ancak görünüşe göre Samsung akıllı telefon yerine bu dönem bükülebilir ekranlarla daha çok televizyon bölümünde boy gösterecek gibi gözüküyor.

Güney Koreli analistleri göre Samsung Galaxy S4 veya S5 gibi bir model çıkaracak ve bu modeller hem kırılmaz hem de bükülebilir olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi