Samsung’un muhteşem ürünleri yolda!

Yaklaşık 9 ay önce Samsung yeni nesil akıllı telefonları Galaxy A3, Galaxy A5 ve Galaxy A7 modellerini tanıtmıştı. Bu yeni model akıllı telefonların 2. nesilleri ufukta gözüktü.

Samsung’un muhteşem ürünleri yolda!

Cnnturk’ün haberine göre Orta seviyeye hitap eden bu yeni akıllı telefonlar metal ve cam tasarımının yanı sıra Samsung’un Galaxy S6 akıllı telefonuna benzerliğiyle dikkat çektiler. Bunların yanı sıra üst seviye akıllı telefonlarda gördüğümüz parmak izi okuyucu ve OIS kamera özelliği gibi uygulamları da üzerinde barındıran bu yeni telefonların 2017 versiyonlarının yakın süre içerisinde çıkacağının sürprizini verebiliriz. Samsung Galaxy A3, Galaxy A5 ve Galaxy A7 akıllı telefonlarının ikinci jenerasyonunu yılbaşından önce tanıtması bekleniyor.

Samsung’un 2017 model orta seviye akılı telefonlarının kod adaları ise; SM-A320F, SM-A520F ve SM-A720F. SM-A520F kod adlı namı değer Galaxy A5’ın internet sızan benchmark sonuçlarına göre akıllı telefonun Exynos 7880 işlemcisi ve 3 GB belleği bulunacak. Şimdilik bu yeni akıllı telefonlarla ilgili gelen bilgiler bu kadar. Samsung’un 2017 model Galaxy A3, Galaxy A5 ve Galaxy A7 akıllı telefonlarının teknik özelliklerinin önümüzdeki günlerde daha da netleşeceğini söyleyebiliriz. Özellikle fiyat performans konusunda öne çıkacağını düşündüğümüz Galaxy A5 modelinin benchmark performansı hiç fena değil.

Kaynak: Diyarbakır Söz