Samsung’un son gözde akıllı telefonları Galaxy S7 ve S7 Edge görücüye çıkıyor, işte tanıtım videosu!

Dünya teknoloji devleri arasında bulundan Samsung 2 yeni akıllı telefonlarıyla akıllı telefon piyasasını alt üst etmenin peşinde. Son olarak Galaxy S6 ve S6 Edge’den sonra Galaxy A 2016 serisini piyasaya süren Samsung, şimdi ise Galaxy S7 ve S7 Edge ile karşımızda. İşte Galazy S7 ve S7 Edge’de bulunan özellikler.

Samsung’un son gözde akıllı telefonları Galaxy S7 ve S7 Edge görücüye çıkıyor, işte tanıtım videosu!

Herkesin merakla beklediği Galaxy S7 edge modeli bugün tanıtılacak. Ancak Galaxy S7 edge tanıtımı öncesi Samsung büyük bir sızıntı ile karşımıza çıktı. Galaxy S7 edge ön inceleme videosu etkinlikten saatler öncesinde internete servis edildi.

GALAXY S7 EDGE ÖZELLİKLERİ NASIL OLACAK?

Galaxy S7 edge modelinin, Snapdragon 820 yonga seti, 4 GB RAM, 5.5 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde kavisli ekran, hızlı şarj özelliği ve 12 Megapiksel çözünürlüğünde kamera ile gelmesi bekleniyor.

Galaxy S7 edge tasarımının Galaxy S6 edge ile genel yapı itibari ile aynı olacağı, sadece kamera çıkıntısı gibi belli başlı hatların rötuşlanacağı söyleniyor.

Bu sızıntılar bugün Galaxy S7 edge tanıtımı ile noktalanacak. Bakalım Samsung, daha farklı özelliklere sahip Galaxy S7 edge modeli ile karşımıza çıkacak mı?

Kaynak: Diyarbakır Söz