Görüş Bildir

Samsung'un tablet hastalarına müjde! Yüksek özellikli Tab S3 geliyor

Dünya teknoloji devleri arasında yer alan Samsung, yeni bir üst seviye tablet ile gün yüzüne çıkma hazırlıklarına başladı. Samsung'un yeni nesil üretecek olduğu Galaxy Tab S3 tabletine ait bilgilerde şu şekilde olması planlanmaktadır.

Samsung'un tablet hastalarına müjde! Yüksek özellikli Tab S3 geliyor

Dahil olduğu her sektörde önemli bir konuma sahip olan Samsung, tablet pazarında ise oldukça kaliteli cihazlarla karşımıza çıkıyor. Firma şu günlerde ise yeni üst seviye tableti Galaxy Tab S3 üzerinde çalışmalar yürütüyor.

Hindistan’ın en meşhur nakliyat firmalarından birisi olan Zauba veritabanında ortaya çıkan yeni nesil Samsung tabletler hakkında henüz elimizdeki bilgiler oldukça kısıtlı.

Henüz sadece model numaraları ve ekran boyutları ortaya çıkan cihazların Galaxy Tab S3 ailesine dahil olması ise muhtemel. Zira söz konusu tabletlerin model numaraları Galaxy Tab S2 ailesinin devamı olacağını kanıtlar nitelikte.

Samsung SM-T719 model numarasına sahip tabletin 8 inç büyüklüğünde bir ekran kullandığı Zauba verilerinde yer alırken, SM-T813 model numaralı tabletin ise 9.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı yine aynı belgede yer alan bilgilerden.

Ekran boyutları değişmeyen yeni tablet ailesinde çözünürlüğün değişmesineyse pek ihtimal verilmiyor. Yani yeni Galaxy Tab S3 ailesinin 2048x1536p Super AMOLED ekrana sahip olacağı iddia ediliyor. Ayrıca tabletlerin Exynos 7412 işlemcisinden gücünü alması bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi