The Flash Filminden Yeni Bilgiler

Şu sıralar TV sektöründe fırtınalar estirmekte olan The Flash, aynı zamanda beyaz perdede de boy göstermeye hazırlanıyor

The Flash Filminden Yeni Bilgiler

The CW kanalı üzerinden ekranlara gelen The Flash dizisi, beklenmedik düzeyde bir başarılı sağlamış ve oldukça güzel bir reyting elde etmeyi başarmış bulunmakta.

Bunun ardından hali hazırda zaten bir sinema filmine de imza atmak isteyen DC Comics, nihayet proje için büyük bir yol kat etmişe benziyor. Hali hazırda zaten geleceği kesin olan filmin yönetmeni ve senaristi nihayet az çok kesinlik kazanmış bulunmakta. Projenin yazarlığını üstlenecek olan ismin aynı zamanda filmi yönetmeyeceğini söylemek mümkün. Zira bilginin nihayet resmiyet kazandığını belirtildi.

Deneyimli Yazara Emanet

Daha önce Abraham Lincoln: Vampire Hunter ve Pride and Prejudice and Zombies gibi filmlerde çalışmış olan Seth Grahame Smith’in The Flash filminde görev alması bekleniyordu. Ancak bu konuda bu isimden vazgeçtiğini açıklayan Warner Bros, Rick Famuwiya ile çalışacak. Son zamanlarda hazırladığı bağımsız film Dope ile epey başarı yakalayan ve ödüller alan Famuwiya, yöneten koltuğunda oturacak.

Senaryo Smith Tarafından Kaleme Alınabilir

Her ne kadar yeni bir karar almışa benzeyen Warner Bros, konuyla ilgili hala daha Seth Grahame ile çalışabilir. Zira özellikle senaryo alanında Grahame’ye filmi emanet edeceği söylenen yapımcının yazarın kalemine güvendiği bildirildi. Tabi net bilgi için firma cephesinden gelecek olan resmi açıklamayı beklemekte fayda var. Bu arada filminde Flash karakterini Ezra Miller’ın üstleneceğini hatırlatalım.

Kaynak: AJANSLAR

Çok Okunan Haberler