Görüş Bildir

Siber saldırı, James Bond'u da vurdu

Geçtiğimiz günlerde Sony Pictures’a yapılan siber saldırıda çalınanlar arasında James Bond’un son serisi olan SPECTRE’nin senaryosunun da olduğu söyleniyor.

Siber saldırı, James Bond'u da vurdu
Eon Prodüksiyon Pazar günü yaptığı açıklamada senaryonun üçüncü şahıslar tarafından yayınlanabileceği konusunda uyarıda bulundu. Şirket, Metro-Goldwyn-Mayer stüdyolarını senaryonun yayınlanabilme ihtimaline karşı uyarıda bulundu.

Daniel Craig ve Monica Belluci’nin başrollerini paylaşacağı 24. Bond filminin senaryosunu okuyan MGM stüdyolarının film bölümü başkanı Jonathan Glickman’ın senaryo için “hayal kırıklığı” tabiri kullandığı ileri sürüldü.

Bilindiği gibi Aralık ayı başında James Bond’un Spectre adı verilen yeni filmi büyük bir basın toplantısıyla tanıtılmıştı.

Bu arada siber saldırı sonucu çalınan bilgiler arasında yalnızca senaryolar yok. Filmlerde oynayan yıldızların aldıkları ücretlere kadar bir çok bilgi de bulunuyor. Örnek olarak da American Hustle filminde Bradley Cooper ve Christian Bale gibi oyuncuların Jennifer Lawrence ve Amy Adams’tan daha faza ücret aldıkları gösterildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi