Görüş Bildir

Sony Xperia Z yerini Xperia X serisine bıraktı

Dünyanın en büyük elektronik devlerinden Sony, tüketici pazarında önce Vaio dizüstü bilgisayarların ardından şimdi de mobil pazarda büyük ilgi duyulan Xperia Z serisi telefonların üretimini de durdurduğunu açıkladı. Ancak üzülmeyin Sony yalnızca Z’yi X yapıyor…

Sony Xperia Z yerini Xperia X serisine bıraktı

Japon teknoloji devi Sony, Android tabanlı sevilen telefonu Xperia Z serisinin fişini çekti. Sony yeni telefonlarını geçtiğimiz MWC 2016’da Xperia X olarak yeni model bir Xperia telefonu kullanıcıların beğenisine sundu.

Sony, yeni çıkardığı Xperia X serisi telefonlardan sonra, kullanıcıların merakla beklediği Xperia Z6 model telefonu çıkarmayacaklarını duyurdu. Konuyla ilgili resmi açıklama Sony’nin Almanya Facebook sayfasından yapıldı. Yetkililer “Z6 model bir telefon çıkarılmayacak” açıklamasını yaptı.

Sony, şöyle devam etti: "Değiştirilmiş konseptli yeni X serisi, kullanıcıların ihtiyaçlarını eskisinden daha çok karşılamaktadır."

XPERİA X ÖZELLİKLERİ

Xperia X Performance, Snapdragon 820 işlemci, 23MP arka, 13 MP ön kamera, parmak izi tarayıcısı gibi amiral gemisi özelliklerine sahip olsa da, 1080p ekran, 2700mAh pil ve 3GB RAM gibi özellikleriyle diğer yeni amiral gemilerinin gerisinde kalıyor.

Kaynak: İHA     

Kaynak: İHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi