Sony’den dev atak! PS4 için kumanda üretildi

Günümüzün en popüler oyun konsolu olan PlayStation, zengin multimedya yetenekleriyle de dikkat çekiyor. Her ne kadar oyun temelli olsa da PlayStation 4 ile film izlemek, internette gezmek ve çeşitli uygulamalar kullanmanız mümkün. Sony PlayStation 4 için ürettiği kumanda ile tüm bunları yapmak artık çok kolay olacak.

Sony’den dev atak! PS4 için kumanda üretildi

İŞTE PS4’ÜN TELEVİZYON KUMANDASI

PlayStation 4'ü kontrol etmek için verilen kontrolcü, oyunlar için oldukça başarılı olsa da maalesef diğer mutlimedya yetenekleri için yetersiz kalıyor. Bu durumun farkında olan Sony, PlayStation 4 için kumanda duyurdu.

Televizyon, ses sistemi ve uydu alıcıyı da kontrol etme yeteneğine sahip olan kumanda ile konsoldaki her işlevi yerine getirmeniz mümkün. Kontrolcü ile internette gezinmek işkence haline gelebilecekken bu kumanda ile bu durumun önüne geçilmesi hedeflenmiş.

27 EKİM’DE PİYASAYA SÜRÜLECEK

Hali hazırda ön siparişe açılan ve 27 Ekim tarihi ile piyasaya çıkacak olan PlayStation 4 Kumandası, Amazon, Best Buy ve Gamestop gibi mecralarda satışa sunulacak. 30 dolar fiyat etiketi ile listelenen kumandanın Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz