Görüş Bildir

Whatsapp Android sistemi için yıldızlı mesaj güncellemesini yayınladı

900 milyon aktif kullanıcıyla dünyanın en çok kullanılan interaktif mesajlaşma programı Whatsapp, yıldızlı mesaj uygulamasının bulunduğu yeni güncellemesini iOS sisteminin ardından Android’e getirdi.

Whatsapp Android sistemi için yıldızlı mesaj güncellemesini yayınladı

Şu an en popüler mesajlaşma platformu olan WhatsApp, her geçen gün kullanıcı sayısını arttırıyor. Uygulama bununla paralel olarak yeni özellikler de kazanmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz haftalarda yeni güncellemesi duyurulan WhatsApp'a bugün Android platformunda yeni bir güncelleme geldi.

Google Play Store üzerinden indirilebilen WhatsApp'ın yeni 2.12.367 versiyonu önemli özellikleri de beraberinde getiriyor. Yeni özelliklerin başında yıldız ekleme özelliği geliyor. Bu özellikle beraber istediğiniz mesajlaşmalara yıldız ekleyerek ayrı bir bölümde tutabiliyorsunuz.

Ayrıca artık size gönderilen web bağlantılarına da detaylı bir önizleme özelliği getirildi. Artık herhangi bir linke tıklamadan önce içeriği konusunda bir fikir sahibi olabileceksiniz. Bunların dışında Android Marshmallow'lu cihazlar için de Direkt Paylaşım özelliği eklendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi